Játék közben bekapcsol a smart energy saving holott a monitor beállításokban ki van kapcsolva?
LG monitor
Ha ez előjön a win. gombbal még vissza tudok menni az asztalra
Nem lazult meg kábel!!! Legfrissebb vga driver!
600W bronze deepcool
rx570 játék közben cpu mag 35 C
pedig valami fizikai hiba inkabb kell legyen
vga / vga csati val is lehet vagy monitorral / mon csatival
rosszabb esetben
jobb esetben probald ki masik kabelel
ha van DP mindketton akkor azzal vagy HDMI vel
persze minden eleg erzekeny
az hogy "nem lazult ki" nem jelenti azt hogy jol van bennet
nagyon paszentosak ezek
ne csak megmozgasd hanem dugd ujra es nagyon figyelve, biztos utkozzon es mindenutt ne feloldalasan szoszerint hajszalnyit sem
NeTan dvi t hasznalsz? mert ha a gond azzal fentt all akkor cseres kabel proba mindenkepp kellene
no es atalakitorol ne is beszeljunk remelem ilyenrol bincs szo
atalakito... ertheto
regi monitorra uj vga...
vagy sajnaltal egy kabelt venni ami modern DP/HDMI
szoval?
ha monitor regi cserelni erdemes, eladod filerekert
Kabel meg filleres tetel
szoval nem ertem vagyis igen nem telik uj monittorra
akkor csak uj atalakito mas nics...
Meg lehetseged ha mint tudom milyen az a kabel ami monitorra megy hogy az is oreg (marmint elhasznalodott)
igazabol a gond az hogy kb. 10 eve kifutottak a regi csatis monitorok amin nincs epkezlab modern csati
de amugy jol ertem
vga alatt d-Sub ot erted:D
ez komoly?
nem az a gond hogy milyen a monitor, hanem az hogy ezeket regi cuccokkal kell hasznalni, sajat korukhoz merten
nem modern cuccokkal
Sajnos vagy hulladek, hiaba teljesen jo, vagy pedig koranak megfelelelo eszkozhoz parositod
csak mert atalakitozast minden korban kerulttek, kerulni kell, d-sub koraban is, nem hogy most
vga t kiveszed alatt mit ertettel? Az atalakitot?
mert a gepbol kiveni rx570 t sok ertelme nincs, legfeljebb hogy veletlen egyeb problemak keletkeznek
d-sub kabel hegyek meg barhol vannak szerintem hogy azt kiprobald
DVI nincs rx570 en? Mert ilyen DVI-dSub attalakitok is hegyekben szoktak allni
Illetve monitorhoz is egy tucattal szoktak adni
(mellesleg nem lepne meg ha a monitor felett is eljart voln ido elhasznalodas szempontjabol)
Xy4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!