Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Windows 10 miért tölthet kb...

Windows 10 miért tölthet kb 30 másodpercig miután betölt a BIOS?

Figyelt kérdés
A BIOS betölt normálisan, de utána a login előtt tölt elég sokat. Crystal Disk-el megnéztem az ssd-t és azt írja hogy jó kondícióban van(95%).

2020. ápr. 17. 16:57
 1/7 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
100%

mi a gond?

milyen ssd pontosan? Tipus

masoknal mennyit tolt mit irnak?

milyen progik futnak auton?

2020. ápr. 17. 17:29
 2/7 A kérdező kommentje:

Konkrétan a problémám annyi hogy miután betölt a bios, azután van egy fekete képernyő, úgy 30 másodpercig, csak aztán hozza be a login ablakot.

Másoknál nem tudom hogy mennyi a töltési idő mert ez nagyon változó ugye, és pont olyan embereket nem találtam akiknek ilyen setupja van.

Egyébként újratelepítettem a windowst, meg frissítettem is, ha jól emlékszem frissítés előtt nem volt ilyen lassú, viszont frissítést nem akarok törölni meg vissza állítani sem.

Az SSD egy KINGSTON SV300S37A120G 120,0 GB

7 alkalmazás indul automatikusan, kettőnek van magas hatása az indításra, megpróbáltam nélkülük, változás nem volt.

Esetleg a lapozófájlokban állítsak át értékeket? (16 gb ram-om van, nem tudom ez mennyire befolyásolja)

2020. ápr. 17. 18:59
 3/7 anonim ***** válasza:
92%
Nálam is pont ezt csinálja a 478 tokozású P4 gépem XP vel..
2020. ápr. 18. 00:04
 4/7 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
100%

#2 V300 al varhato

varsz ujabb frissiteseket

erdekes lehet megnezni van e alaplapi ufefi bios frissites es tedd ra akkor ha van

ahogy V300 hoz van e frimware es tedd ra

lapozo fajl ssd n?

kapcsold ki lapozofajtl teljesen

minek az? Ssd re nem szokas, legalabbis rendszer ssd jere

alacsonyabbakat is probald kiloni

amire nincs szukseg az miert fusson? De ha van akkor...

2020. ápr. 18. 07:24
 5/7 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
100%

meg nem csak hogy V300 hanem hogy kicsi es szimpla ssd

ezek legtobbszor hdd tol is lassabbak, ertelmetlenek mint ssd, legfeljebb hogy nincs hangjuk

2020. ápr. 18. 07:27
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

V300 előtti Kingston-om is van (60 gigás), az is klasszisokkal gyorsabb, mint egy mezei SATA3 diszk..

Az a 30sec nagyon gyanúsan valami netes timeout boot közben.

2020. ápr. 18. 19:37
 7/7 A kérdező kommentje:
Kicsit megkésve bár, de köszönöm mindenkinek a választ! Úgy veszem észre már nem tart olyan sokáig betölteni, nem értem miért mert kb nem csináltam semmi. A biztonság kedvéért futtattam teljes vizsgálatot Avast-tal(mág boot scant is), Microsoft kártékony szoftver eltávolítóval, és Malwarebytes rookit remover beta-val is és senki sem talált semmit. és az sfc-vel is lecsekkoltam parancssorban hogy minden oké és azt mondta az. Szóval szerintem ez szimplán a frissítés hibája volt.
2020. ápr. 25. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!