Windows 10 miért tölthet kb 30 másodpercig miután betölt a BIOS?
mi a gond?
milyen ssd pontosan? Tipus
masoknal mennyit tolt mit irnak?
milyen progik futnak auton?
Konkrétan a problémám annyi hogy miután betölt a bios, azután van egy fekete képernyő, úgy 30 másodpercig, csak aztán hozza be a login ablakot.
Másoknál nem tudom hogy mennyi a töltési idő mert ez nagyon változó ugye, és pont olyan embereket nem találtam akiknek ilyen setupja van.
Egyébként újratelepítettem a windowst, meg frissítettem is, ha jól emlékszem frissítés előtt nem volt ilyen lassú, viszont frissítést nem akarok törölni meg vissza állítani sem.
Az SSD egy KINGSTON SV300S37A120G 120,0 GB
7 alkalmazás indul automatikusan, kettőnek van magas hatása az indításra, megpróbáltam nélkülük, változás nem volt.
Esetleg a lapozófájlokban állítsak át értékeket? (16 gb ram-om van, nem tudom ez mennyire befolyásolja)
#2 V300 al varhato
varsz ujabb frissiteseket
erdekes lehet megnezni van e alaplapi ufefi bios frissites es tedd ra akkor ha van
ahogy V300 hoz van e frimware es tedd ra
lapozo fajl ssd n?
kapcsold ki lapozofajtl teljesen
minek az? Ssd re nem szokas, legalabbis rendszer ssd jere
alacsonyabbakat is probald kiloni
amire nincs szukseg az miert fusson? De ha van akkor...
meg nem csak hogy V300 hanem hogy kicsi es szimpla ssd
ezek legtobbszor hdd tol is lassabbak, ertelmetlenek mint ssd, legfeljebb hogy nincs hangjuk
V300 előtti Kingston-om is van (60 gigás), az is klasszisokkal gyorsabb, mint egy mezei SATA3 diszk..
Az a 30sec nagyon gyanúsan valami netes timeout boot közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!