Használható e ez a laptop konfiguráció gamelesre, elmenne rajta mondjuk a witcher 3?
Figyelt kérdés
Szeretnék laptopot venni és ez a konfig jó lenne e gamelni.
Intel Core i3-8130U, 4GB, 1TB HDD, AMD Radeon 530 2GB
2020. ápr. 14. 15:41
1/13 anonim válasza:
witcher 3 full lowon sem, ez a vga borzalmasan gyenge max videó nézésre és netezésre elég-
2/13 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. Mondjuk ez a konfig jobb lenne? i3-8145U, 4GB, 1TB HDD, Intel® UHD Graphics 620? Ne Nagyon érték ezekhez. Uhd graphics 620 az jó?
2020. ápr. 14. 15:46
3/13 anonim válasza:
Szerintem az intel grafikai kártyás gépeket is felejtsd el,főleg az említett játékhoz.
4/13 anonim válasza:
3 as, AMD Radeon 530 2GB van benne, de am lényegen nem változtat játékra alkalmatlan. Ha játszani akarsz a legminimumabb laptop GTX 1050 ti de inkább 1650
5/13 anonim válasza:
Ha 'gamelni' akarsz, akkor ne laptopot nezz, legalabbis ne ebben az arkategoriaban. A tenylegesen gamer laptopok ennek joval tobbi mint a duplajaba kerulnek, ennyiert asztali gepbol is max. hasznaltan tudsz jatekra alkalmas szettet osszerakni.
6/13 Közveszélyes Kontár válasza:
UHD620 hajszalnsit gyengebb
530 al ha valami jobb valtozata (DDR5) lesz tiedben amit kezbe veszel
akkor 20-25 fps 1280x720 lowon lesz
ami azt jelenti lenyegeben normalisan tudsz vele jatszani
de ha ddr3 as lesz (mindegy bolt mit ir!)
akkor elvezhetetlenul lassu lesz majdnem fele ennyi fps csak
7/13 Közveszélyes Kontár válasza:
mennyit szansz maximum laptopra? Teljesen max tehat aminel tobbet celetlen sem tudnal rakolteni?
mert 150 felett kezdenek jobb vga s laptopok lenni de inkabb 200 korul indulnak be
szoval
ezek meg igy tippre boven 150 alattiak
8/13 A kérdező kommentje:
100-200 ezer körül gondoltam. Ilyeneket találtam 150 körül, mint amiket említettem.
2020. ápr. 14. 18:28
9/13 anonim válasza:
Akkor a gamelest el is lehet felejteni. Vagy marad az asztali, hasznalt cuccokbol, es akkor egesz jo gepet ossze tudsz rakni.
10/13 anonim válasza:
Hardverapron találsz 200 ért egész jókat használtan pl. Ez se rossz szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!