Melyiket vennétek? Ti milyen párosításban vennétek processzort és és videokártyát?
Laptopot tervezek venni, és nem tudom melyik párosítás optimálisabb?
i7-9750H és GTX 1650
vagy
i5-9300H és GTX 1660Ti
Ritkán játszok, viszont olyan laptopot szeretnék egyetemre, ami alkalomadtán nem hal meg egy kis játéktól, van benne normális hűtés, viszont főként hétköznapi dolgokra kellene, esetleg néha raknék rá egy plusz képernyőt.
Laptopoknál számolni kell azzal is hogy vissza vannak butítva az alkatrészek, pont a hűtés miatt. Nekem asztali gépben van i5 9600kf és gtx 1650 oc, elég ütős kombó. 1660Ti lehet jobb választás mellé, mint az erősebb proci, de visszabutított videokártya.
Hétköznapi használatra mindkettő remek, én 3D modellezni építettem gépet, oda pedig nagy teljesítmény kellett, így lemondtam a laptopról.
Hahaha... Hat az minden csak nem nagy teljesitmeny baratom :D
Kompromisszumos jatekteljesitmeny full HD felbontásra...
Szia, nekem Dell g3 van, állítólag ennek az egyik "legszarabb" a hűtése, nekem i7 9750h+ gtx 1650 kombó van benne. 0,125mv undervolttal és laptophűtővel nekem eddig amit nyomtam rajt, ezzel a kombóval semmi se vitte fel 80 fok fölé a GPUt és CPUt.
Viszont, hogy magam ellen is beszéljek: én 9300h+ 1660ti-t vennék, a játékok inkább gpu igényesek, mint cpu. (ezt a gépet csak azért vettem, mert hihetetlen jó áron jutottam hozzá)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!