Jelenleg milyen processzort ajánlotok játékra Ryzen vagy Intel?
Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni mivel neten azt írják, hogy még mindig veri az Intel az AMD-t egyszálas teljesítményben. Haverjaim meg azt mondják, hogy nyugodtan vegyek Ryzent mert több magot meg szálat nyújt és sokkal időtállóbb.2020. ápr. 10. 18:11
1/6 anonim válasza:
Ki írja?! Konkrétan egy tesztet nem láttam évek óta amiben az intel leverte volna a hasonló árkategóriában lévő Ryzent.
2/6 anonim válasza:
Én Ryzent ajánlom, mivel egy magon már nincs számottevő lemaradás, ugyanannyi pénzért több szálat kapsz, jobb a gyári hűtő, alapból szorzózármentesek, és kevesebb sebezhetőség érinti őket.
Egy hátrány van a ryzeneknél (ha annak nevezhető), hogy igénylik a magas órajelű, dual channel memóriát, azok közül is bizonyos típusokat szeretnek igazán. Így akinek korábbról lassabb moduljai vannak, és nem akar megválni tőlük, azoknak az Intel valószínűleg jobb opció.
3/6 anonim válasza:
Ryzent mivel a mostani intelekben nincs hyperthreading tehat az I5 -ök 6 de az I7 is csak 8 szálas. Régebben teljesen jók lettek volna de ha most veszel procit jobb a Ryzen mivel röpke 30 40 ezerért lehet venni 6 mag 12 szálas procikat vagy ha vab tobb pénzed is rá akkor meg a 8 mag 16 szálas Ryzen 7 ek
4/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!