Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Jelenleg milyen processzort...

Jelenleg milyen processzort ajánlotok játékra Ryzen vagy Intel?

Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni mivel neten azt írják, hogy még mindig veri az Intel az AMD-t egyszálas teljesítményben. Haverjaim meg azt mondják, hogy nyugodtan vegyek Ryzent mert több magot meg szálat nyújt és sokkal időtállóbb.
2020. ápr. 10. 18:11
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
Ki írja?! Konkrétan egy tesztet nem láttam évek óta amiben az intel leverte volna a hasonló árkategóriában lévő Ryzent.
2020. ápr. 10. 18:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én Ryzent ajánlom, mivel egy magon már nincs számottevő lemaradás, ugyanannyi pénzért több szálat kapsz, jobb a gyári hűtő, alapból szorzózármentesek, és kevesebb sebezhetőség érinti őket.

Egy hátrány van a ryzeneknél (ha annak nevezhető), hogy igénylik a magas órajelű, dual channel memóriát, azok közül is bizonyos típusokat szeretnek igazán. Így akinek korábbról lassabb moduljai vannak, és nem akar megválni tőlük, azoknak az Intel valószínűleg jobb opció.

2020. ápr. 10. 19:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ryzent mivel a mostani intelekben nincs hyperthreading tehat az I5 -ök 6 de az I7 is csak 8 szálas. Régebben teljesen jók lettek volna de ha most veszel procit jobb a Ryzen mivel röpke 30 40 ezerért lehet venni 6 mag 12 szálas procikat vagy ha vab tobb pénzed is rá akkor meg a 8 mag 16 szálas Ryzen 7 ek
2020. ápr. 10. 20:50
 4/6 anonim ***** válasza:

Játékra több fps kell, akkor Intel, kicsit kevesebb fps olcsóbb megoldás Ryzen.

[link]

2020. ápr. 11. 11:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Ryzen
2020. ápr. 12. 12:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Intel elavult!
2020. ápr. 12. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!