Miért nem tudom a Windows 10-et SSD-re telepíteni?
Üdv mindenki!
Hosszas próbálkozások után úgy döntöttem, hogy a segítségeteket kérem!
A számítógépemben egy Gigabyte Z270P-D3 alaplap van. Eddig egy western digital HDD volt az egyetlen tárolóegységem, de most úgy döntöttem, hogy SSD-re váltok. Vettem is egy Samsung 970 EVO Plus m.2 nvme és egy Samsung 860 QVO 2,5'-os ssd-t.
A gépről letöröltem mindent, készítettem egy Windows 10 telepítő pendrive-ot és megpróbáltam felrakni a Windowst az m.2 ssd-re, de nem jártam sikerrel. Többször újrapróbáltam különböző módon, megpróbáltam a 860 qvo-ra is, de sikertelenül.
A HDD-re továbbra is gond nélkül fel tudom telepíteni rendszert, de az SSD-kre nem sikerül.
Mi lehet a gond? Mi teendőm van, ami megoldhatja a problémám?
Előre is köszönöm a segítséget!
csak mert az hogy sikerul telepitened de megsem bootolnak be aze jelenti hogy nem lett uefis
es erdemes ugy hasznalni
de velhetoen akkor "Legacy" modon sem bootolnak be? mert akkor tenyleg eloparticionalni kellene oket, lehet "van" bootparticiojuk csak eppen a windows nem tudja felulirni es nincs mit bootoljanak
Megoldódott, köszönöm a segítséget.
Az utolsó hozzászólónak igaza volt, volt rajta partíció, amit nem tudott felülírni, valamint a telepítő menüven sem jelent meg. Egy másik gépre csatlakoztattam és ott töröltem a lemez kezelőben a partíciót, és innentől ment, mint a karikacsapás. Mégegyszer köszönöm mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!