Ez valós? Mi értelme lenne ennek?
ugy a 1080 (sima) es 2080 (sima) kozt 8-16% kulonbseg van (most!)
ami teljesen rendben van hiszen egymast valtjak
ha sokkal dragabb es aki nem akar rakolteni az tovabb var amig olcsobb nem lesz, ha meg nem akkod beeri regebbivel
most mi a bajod? Miert nem olcsobb? Vagy ugyan annyi? Vagy max legyen kicsit dragabb?
hulye max-q t neztem meghozza
nem 15% al hanem 19% al jobb ami azert mar nem semmi
A lenyeg hogy lathato a kulonbseg rendesen ha rendes teszteket nezel
amivel hasonlítod az max Q
1080 az 180 wattos tdpvel rendelkezik míg a 2080 max q 90-nel, tehát fele annyi kakaóból ad le ugyan akkora teljesítményt. Azért az nem rossz ám.
ezek is pl.
meg mindeg keveset irtam mert mashol 35% osnkulonbseget is irnak (es altalanosagban!!)
szoval azert valoban tudni kell mit is hasonlitasz
sajnos mindenfele cucbol rakat valtozat jon ki asztalibol is es nem csak orajel kulonbsegekkel
ez van, allandoan kinyomnak valamit es megvaltoztassak aztan nem jelzik feltetlen mikor megveszed igy lesz szerencsed ha jo es porul jartal ha megsem jo (gyengebb/erosebb)
aki 1080 n gondolkodik 2080 n is tud
vagy valami egyszerubben ha ilyenen van kiakadva, mit is akarsz VR t akarsz e 4/8K t akarsz e stb...
Oké, érthető.. köszönöm a válaszokat, valóban mostmár tisztán látok ezügyben.. és tényleg jobb ahogy írjatok is!..
Csak sajnos már néha kicsit hitetlen vagyok több termék szinte csak az àtcimkèzèse miatt sajnos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!