Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Régi pc felújítása megérné?

Régi pc felújítása megérné?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kaptunk egy kikukázott régi asztali gépet, a következő specifikáció az everest program alapján:

proci: intel celeron cpu 420, 1,6 GHz

(beépített?) videókártya: intel 946gz express chipset family 128 mb

alaplap: msi 0a90

memória: 1x1 gb 667MHz DDR2

a tápegységet nem tudom mennyire szükséges tudni, holnap lecsekkolom majd

A kérdésem az lenne, hogy megérné-e ezt a gépet tuningolni, hogy internetezésre + tanulásra (esetleg 1-2 játékra) elég legyen? Én csak egy nyomtató drivert szedtem le de elég lassú volt.

Vagy esetleg egy teljesen új konfig legyen? A baj, hogy nem tudom hogy kell windowst telepíteni, így kényelmesebb lenne a mostanit tuningolni. Vagy ha a hdd-t meghagyom (gondolom hdd van benne), és a többit kicserélem körülötte, akkor elindulna a windows?

Köszi a válaszokat előre is!

2020. ápr. 2. 22:04
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Ok, te 1nap elköltöd ezen pénzt az ABC-ben fánkra, kiflire, sörre. Utána kidobod az öreg PC-t.

Én meg lemondok a heti fánk adagomról és megtartom a retro PC-t.

Pénzben ugyanott vagyunk, de nekem még lesz pár nap után egy cuki retro pcm, neked meg csak egy kupac... ;)

2020. ápr. 3. 19:48
 22/22 anonim ***** válasza:

12 darab retro PC-m van és egy teli szekrény alkatrész. Erre a célra én is ajánlottam a megtartását a #9-es válaszban. Ettől még a kérdésben megjelölt célra ezt nem éri meg sem megtartani, sem felújítani.

Fánkot meg nem eszek.

2020. ápr. 3. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!