Sapphire RX 580 8 GB megérné cserére a jelenlegi konfiggal?
2 hét múlva lesz 1 éves a gépem. Az összerakáskor kicsit spóroltam a videókarin és az RX 580 4 GB-os verióját választottam. A kérdés, hogy megérné-e elpasszolni 40-45 ért (2 év gari van még), és beruházni a 8 gigás ugyan ilyen RX 580-ra 66 ezerért.
Konfig:
Ryzen 5 1600 X
16 GB RAM 3000 mhz
Asrock B450 M pro alaplap
SSD,HDD
Aki használtan vesz, annak ez nem feltétlenül szempont, amíg az eladó próbagarit ígér, 10-15 ezret meg biztos nem.
Pláne, hogy most árukeresőn 46 a vadiúj emagos MSI Armor.
Rakd fel 45-ért, úgyse fogja senki megvenni.
Nekem volt ilyen kártyám, sőt 8GB-os is. A GTX 1060 6GB keresztbe hosszába lefossa ezeket az RX kártyákat.
Nem fikázásból írom, hanem a saját tapasztalatom! A garancia egy használt kártyánál mellékes a legtöbb embernél.
De mondom tedd fel aztán áruljad, hátha lesz egy szerencsétlen akire rásózod ennyiért.
Star Wars Jedi: Fallen Order-nél, hogy meglegyen a tartós 60 fps Full HD-ba, akkor AMD RX Vega 56, Nvidia GTX 1070 vagy GTX 1660 Ti-t kell beszerezned.
Itt a proci is számít, legalább AMD Ryzen 7 1700 vagy Intel i7-6700K-nak kell lenni.
"A garancia egy használt kártyánál mellékes a legtöbb embernél."
Hogy lenne mellékes, ha bármi baja van vissza viheted. Mind1, akkor marad a konfig egyelőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!