Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen PC hardver ugrassza...

Milyen PC hardver ugrassza meg a játékokban az fps-t a legjobban? Több lenn

Figyelt kérdés

Mostani gépem: GTX980 4 GB, Intel i5 6600k, 16 GB RAM

A Call of Duty Warzone-t játszom most, ez miatt kell, mert levettem sok mindent low-ra, normal-ra, és így van 100 fps körül, ami sokszor leesik, ezt szeretném növelni, hogy jó grafikával játszhassak, mert eléggé elmosódott most az egész...

Grafikus kártyán gondolkodom, mondjuk egy RTX 2070, ez azért jelentősen megnöveli a teljesítményt, meg mondjuk még 16 GB ram, ez elég lenne szerintetek? Vagy procit is cserélni kellene? Amugy ajánlhattok másik GPU-t is, én csak példának mondtam...

2020. márc. 19. 16:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"vagy ezt fejlesztem vagy csak azt"

Csakhogy ez nem igy mukodik.. regi 4 magos proci melle semmi ertelme 200+ ezres videokartyat venni

2020. márc. 20. 08:24
 12/13 anonim ***** válasza:

Továbbra is a 4GB VRAM a kevés, ahogy azt a belinkelt videók is bizonyítják.

Ha használnád az MSI AFTER-t COD közbe kérdező, láthatnád te is hogy a VRAM közelebb van a 100%-hoz, mint a CPU.

2020. márc. 20. 09:13
 13/13 anonim ***** válasza:

Azt meg tudod nezni a jatek menujeben, hogy ne erje el a beallitasok a 4+ GB vramot.

3.5-on idealis

2020. márc. 20. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!