Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nagy gondom akadt.4gb ramból...

Nagy gondom akadt.4gb ramból csak 3-at ismer fel a gép és már idegesitő játékokban is. Mit tehetnék? :/

Figyelt kérdés

Szóval.. 4gb ddr2 ram van a gépemben..Mindkettő működőképes.. és azt irja a gép hogy 4GB ram(3.19 használható).. miért van ez?..

nem fut semmii és már 50 százalék ram-ot használ a gép...

Egy r7 250x sapphire 2gb oc vidikarim van.. és Windows 10 pro 64 bit.. Ha valaki tud valami megoldást akkor kérem segítsen :) a válaszokat előre is köszi :)

2016. nov. 29. 17:07
 1/5 BM-Striker ***** válasza:

Alaplap típusa?

Valószínűleg ga lesz bak, hogy az alaplapi chipset nem tot több RAM-ot megcímezni, mint 3,19gb.

2016. nov. 29. 17:10
 2/5 A kérdező kommentje:
nem :/ az alaplap tud 8 gb ramot kezelni! Az alaplap tipusa Asrock G31M-Gs
2016. nov. 29. 17:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Első kérdésem az lenne, hogy ezt hol olvasod?

katt jobb egérgomb "az a gép" és tulajdonságok (vagy Vezérlőpult\Rendszer és biztonság\Rendszer), ott mit ír a RAM méreténél?

2. Biztos 64 bit? (azt is nézd meg) :D

3. Lehet egy keveset a videokártyának ad

Bár még minden lehetőség ezzel sem lett kizárva

De egy programmal is megnézheted pl. AIDA64, de akkor egyúttal a többi adatot is másold be a gépedről :)

2016. nov. 29. 17:15
 4/5 A kérdező kommentje:

Vezérlőpultnál olvastam ott irja..

Biztos 64bit..

most leirom a konfigot.. elsonek gondoltam arra is hogy a gyenge proci miatt nem mukodik ez az egész de kitudja most akarok procit cserélni..

Amd radeon r7 250x 2gb oc

Intel Pentium dual core E5300 2.6ghz (ezt akarom lecserélni egy Core2 quad q6600 ra :)

Asrock g31m-gs

4gb ddr2 800mhz ram :D

Tudom tudom ne egy mai gépezet :/

2016. nov. 29. 17:18
 5/5 BM-Striker ***** válasza:

BIOS-ban be van kapcsolva Memory Remapping?

Integrált videovezérlő le van tiltva?

2016. nov. 29. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!