Miért nem tudnak hatalmas grafikai előrelépést produkálni a játékokban?
Ennek hardveres vagy szoftveres (akárminek is hívják a játékoknál ezt) akadálya van? Mert egyre szebbek a játékok ez igaz, de mintha nagyon lelassult volna a fejlődés. Szerintem inkább a hardver van lemaradva, mert a valós idejű fizikával nagyot lehetne dobni ezen. De én nem annyira értek ehhez.
UI.: nem konzolokra gondoltam, hanem a legerősebb pc-kre.
Roppant egyszerű: Amikor egy játék látványvilága megközelíti, vagy netán eléri a valós kinézetet, akkor onnan nehéz tovább lépni.
Ha egy játék 99%-ban valós kinézetet, és mozgásvilágot produkál, akkor abból nem lehet csinálni 120 %-t.
Van csak nem közismert..
Rendelésre készülnek mint a lamborghinik..
virtual reality a stílus neve..
Pl: VR-Drón.. Nézz utána..
Én megindokoltam. A játékfejlesztők olyat csinálnak, amire igény van. Borzasztóan fejlett grafikát is ki lehetne hozni, de mint mondtam, nem mindenkinek lenne rá pénze, annak a szűk 1%-nak meg minek csináljak játékot? Ez az oka annak, hogy a kifejezetten hardveres szempontból igénytelen játékok a legnépszerűbbek, például csgo, wow, lol, hs stb., amik szinte minden gépen elfutnak.
Hát nem? Minek fektetsz milliárdokat egy játékba, ha szinte senki nem tud vele játszani?
ha valós képet akarsz ajánlom a videókat játék helyett :)
előrelépés? emlékszel még mi volt 15éve pc-n? ha megnézed más területek fejlődését akkor sztem ez elég brutál előlépés.ha más is így fejlődne már az ókorban időgép lett volna.
harmadrészt megveszel egy pc-t ami többi havi átlagkereset (ha a mai dolgokat akarod rajta futtatni rendesen) és 2-3év múlva már akkor is lesajnálják ha csúcskategóriás volt amikor vetted.
és akkor azokról akik nem engedhetik meg maguknak még nem is beszéltünk...mert bármilyen játékról is van szó a fél játékos állomány nem fullon maxon fogja futtatni hanem jóval szerényebb beállításon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!