Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » RGB-s ventillátor beüzemelése?

Cserian kérdése:

RGB-s ventillátor beüzemelése?

Figyelt kérdés
Vettem pár RGB-s ventillátort a kérdésem hogy hogyan lehet őket beüzemelni hogy világítanak is mert csak pörögnek?
2020. márc. 6. 18:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Gondolom van külön 4 kivezetés a világításnak. Azt is meg kell táplálni megfelelő vezérléssel, vagy direktbe is lehet tápra kötni, ha csak világítania kell. De lehet hogy van az alaplapon is erre vezérlő, akkor csak rá kell dugni.
2020. márc. 6. 18:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Így van ahogy előttem is írták. Viszont arra nem árt figyelni, hogy az alaplap tudjon ilyen funkciót.
2020. márc. 6. 18:31
 3/6 A kérdező kommentje:
És ha esetleg nem tud ilyet az alaplap ami egyébként egy Msi B360 gaming plusz
2020. márc. 6. 18:34
 4/6 anonim ***** válasza:

Akkor vettél pár RGB-s ventilátort, amik nem RGB-lnek.

Egyébként, ha megnézted volna az alaplapod kézikönyvét láthattad volna, hogy van valami RGB tüske rajta, de lehet, hogy csak RGB szalagot vezérel, mert a rajzon az van. Próbáld ki, dugd rá a ventit..

2020. márc. 6. 18:54
 5/6 A kérdező kommentje:

Kipróbáltam éppen hogy csak pislákol

Viszont néztem RGB vezérlőket azzal esetleg meglehet oldani?

2020. márc. 6. 18:57
 6/6 A kérdező kommentje:
Egyébként erről a ventillátorról beszélek zalman zm-rfd120a
2020. márc. 6. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!