Hűtési kérdés? FONTOS
Figyelt kérdés
Ma vettem hűtőzsírt a gépembe a processzornak és még rosszabb lett mint a gyári tönkrement cucc benne. :S
Intel Q9550-em van(4 magos 2.83Ghz alap) és egy keményebb játék felviszi 100 fok fölé a magokat. Nagyon károsodik tőle? gyári hűtő van rajta. Az egész tubus zselét rányomtam lehet, hogy ez a baja?
2010. júl. 24. 15:41
1/4 anonim válasza:
Lehet vékonyabban kéne kenni. Meg kilalakítani a ház hűtését körkörösen kivezetni is a meleglevegőt. A venti nem drága. Max házat cserélni ha annyira alap de szerintem ilyen procival nem lehet rossz házad.
2/4 anonim válasza:
Nem tudom mekkora kiszerelés, de még a legkisebbekből is rengeteg az egész tubus. Vékonyan és egyenletesen kell felvinni a processzorra, de jobban járnál egy rendes hűtővel, egyáltalán nem drágák.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaitok a ház pedig szerintem kicsi :S
2010. júl. 25. 14:00
4/4 A kérdező kommentje:
Elnézést a zavarásért én vagyok a ludas 2 csatlakozó nem pattant be (Elég rossz megoldás a pattintós megoldás)
2010. júl. 25. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!