Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Létezik olyan projektor, amit...

Létezik olyan projektor, amit a csuklora szerelhetunk, s miután a falra vetitett képet bepozicionáltuk, ott rögzithetjuk s eközben a mutatoujjunkon levő lézergyuruvelmagyarázs közben a kép kivánt ponjára mutathatunk piros pöttyel?

Figyelt kérdés
2020. febr. 29. 11:17
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ja, valamelyik James Bond filmben biztosan.
2020. febr. 29. 11:23
 2/10 anonim ***** válasza:

Felszerelted a csuklódra. Oké. Végig tartsd mereven, hogy ne mozogjon a kép, meg úgy mutogass a satnya ujjacskáddal, hogy ne takard ki azt amit mutogatnál, meg a kezed megint ne remegjen, meg semmi, mert ha pl szöveg van ott nem lehet olvasni.

Nem tudom létezik-e ilyen, de ha igen akkor a leghaszontalanabb találmányok listájàt bővíti csak.

2020. febr. 29. 11:30
 3/10 A kérdező kommentje:
inkább olvasd el ujra a kérdést, vgy ird be a google, hogy "rögzités fogalma" és keress olyan weblapot is ahol arrol irnak mi az hogy csuklo s mi az hogy ujj, akkor talán tudni fogod hogy a takaráselméleted nem helytállo. amit te találták ki ahelyett, amiről irtam, az valoban haszontalan, de ez a te ötleted volt.
2020. febr. 29. 11:36
 4/10 anonim ***** válasza:
Mi lenne a gyakorlati előnye egy sima projektor+ lézeres toll (vagy minek hívják azt, amivel mutogatnak előadás közben) kombóval szemben?
2020. febr. 29. 11:47
 5/10 A kérdező kommentje:
mobilitás, pilalanatok alatt uzembe helyezhető ott ahol nincs, ha hirtelen kell valamit illusztrálni. ha rövid időre kell mindezt akkor végkép senki se fog vacakolni egy projektor odavitelével telepitésével esetleg elrakásával, itt mindez nem kell
2020. febr. 29. 11:56
 6/10 anonim ***** válasza:

Szóval te még nem hallottál a mini projektorokról, amiknek pont ez a szerepe?

[link]

random linkeltem valamit, biztos van kisebb is

2020. febr. 29. 12:47
 7/10 anonim ***** válasza:

"inkább olvasd el ujra a kérdést, vgy ird be a google, hogy "rögzités fogalma" és keress olyan weblapot is ahol arrol irnak mi az hogy csuklo s mi az hogy ujj, akkor talán tudni fogod hogy a takaráselméleted nem helytállo. amit te találták ki ahelyett, amiről irtam, az valoban haszontalan, de ez a te ötleted volt."

Az addig oké, hogy a csuklódra rögzíted azt a szart, de a csuklód mi tartja szilárdan, hogy ne mozogjon a kép. Azért tarts már meg úgy egy óras prezentációt, hogy végig mereven tartod a kezed, hogy lássák is miről beszélsz. Ha valami a projektor fényébe kerül azt kitakarod. Ha az ujjad, kézfejed vagy valami belekerül a fény sugarába azt bizony te kitakarod. Vagy ennyire gyökér vagy, hogy azt hiszed átlátszó az egész tested. Vagy ha pl ökölbe szorított kézze mutogatnál a gyűrűddel, úgy hogy közbe satuba van fogva a kezed, hogy ne mozogjon a kezed, mert a csuklódra rögzített projektor hiába van rögzítve, attól a kezed még mozog, remeg, akkor nem fogsz tudni szabadon mutogatni a kicsi gyűrűddel. Tetszőleges pontokra úgy tudnál rá mutatni, hogy vagy a kézfejed vagy az ujjad mozgatod, amik ugye kitakarhatják a képet.

Mennyire gondoltad át az álltalad leírtakak?? Meg azt amit nekem külön leírtál?? Ha kb fél kilós szerkezet is lenne, azzal is elég lenne a csuklódin merev karral végig tartani egy prezentációt.

Vagy mi is volt a konkrét elképzelésed??

2020. febr. 29. 13:23
 8/10 A kérdező kommentje:
még mindig nem olvastad el figyelmetlenul a kérdést. vagy szándékosan ferditesz azzal, hogy hulyeséget irsz? a szalmambáb érvelési hibát követed el, a kérdés az hogy szándékosan, vagy figyelmetlenségből?
2020. febr. 29. 13:44
 9/10 A kérdező kommentje:
"Szóval te még nem hallottál a mini projektorokról, amiknek pont ez a szerepe?" dehogynem. azért kérdezem, hogy van e mert hallottam rola sőt láttam is. de kérdés az ebben benne van e az a képstabilizátor szoftver amit a másik válaszolo képtelen felfogni a kérdésből. ha nincs benne akkor nem a kédésre válszoltál te se
2020. febr. 29. 13:48
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem létezik.
2020. febr. 29. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!