Létezik olyan projektor, amit a csuklora szerelhetunk, s miután a falra vetitett képet bepozicionáltuk, ott rögzithetjuk s eközben a mutatoujjunkon levő lézergyuruvelmagyarázs közben a kép kivánt ponjára mutathatunk piros pöttyel?
Felszerelted a csuklódra. Oké. Végig tartsd mereven, hogy ne mozogjon a kép, meg úgy mutogass a satnya ujjacskáddal, hogy ne takard ki azt amit mutogatnál, meg a kezed megint ne remegjen, meg semmi, mert ha pl szöveg van ott nem lehet olvasni.
Nem tudom létezik-e ilyen, de ha igen akkor a leghaszontalanabb találmányok listájàt bővíti csak.
Szóval te még nem hallottál a mini projektorokról, amiknek pont ez a szerepe?
random linkeltem valamit, biztos van kisebb is
"inkább olvasd el ujra a kérdést, vgy ird be a google, hogy "rögzités fogalma" és keress olyan weblapot is ahol arrol irnak mi az hogy csuklo s mi az hogy ujj, akkor talán tudni fogod hogy a takaráselméleted nem helytállo. amit te találták ki ahelyett, amiről irtam, az valoban haszontalan, de ez a te ötleted volt."
Az addig oké, hogy a csuklódra rögzíted azt a szart, de a csuklód mi tartja szilárdan, hogy ne mozogjon a kép. Azért tarts már meg úgy egy óras prezentációt, hogy végig mereven tartod a kezed, hogy lássák is miről beszélsz. Ha valami a projektor fényébe kerül azt kitakarod. Ha az ujjad, kézfejed vagy valami belekerül a fény sugarába azt bizony te kitakarod. Vagy ennyire gyökér vagy, hogy azt hiszed átlátszó az egész tested. Vagy ha pl ökölbe szorított kézze mutogatnál a gyűrűddel, úgy hogy közbe satuba van fogva a kezed, hogy ne mozogjon a kezed, mert a csuklódra rögzített projektor hiába van rögzítve, attól a kezed még mozog, remeg, akkor nem fogsz tudni szabadon mutogatni a kicsi gyűrűddel. Tetszőleges pontokra úgy tudnál rá mutatni, hogy vagy a kézfejed vagy az ujjad mozgatod, amik ugye kitakarhatják a képet.
Mennyire gondoltad át az álltalad leírtakak?? Meg azt amit nekem külön leírtál?? Ha kb fél kilós szerkezet is lenne, azzal is elég lenne a csuklódin merev karral végig tartani egy prezentációt.
Vagy mi is volt a konkrét elképzelésed??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!