Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Üdv. Vettem egy MsI B360M...

Bence1256 kérdése:

Üdv. Vettem egy MsI B360M mortar tipusu alalapot bele mindent ami teljesen kompatibilis hozzá.550w os táp van mellé, össze kötök mindent jól nyomom a bekapcsot alaplapon felvillan a piros led aztan semmi, mi lehet a hiba?

Figyelt kérdés

2019. szept. 26. 02:18
 1/8 anonim ***** válasza:

Kezd el egyesével kiszedni a hardvereket (RAM VGA meghajtók)

Mindig indítsd a gépet ha kiszedtél belőle valamit, és figyeld mi történik.

Alaplapi HDMI-vel tudod majd nézni ha nincs benne a VGA.

2019. szept. 26. 03:53
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megpróbálom megnézni
2019. szept. 26. 14:53
 3/8 A kérdező kommentje:
Próbáltam, kiszedtem mindent egyesével, az alaplapon a piros led csík ugyan úgy csak fel villan és nem történik semmi
2019. szept. 26. 15:31
 4/8 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy a processzor is 100%-ban kompatibilis? Mert akkor egyedül az alaplap és a táp marad mint hiba forrás.

Ha van lehetőséged még egy táp cserére akkor azt tedd meg.

Egyébként pedig sanszos hogy alaplap lesz a rossz.

Én is vettem már vadonatúj gyári hibás GTX 1060-at, el se indult vele a gép.

2019. szept. 26. 20:08
 5/8 A kérdező kommentje:
Persze a processor teljesen támogatja az alaplap. De viszont a tápegység alaplap pwr csatlakozojábol egy tüske helye üres nincs benne semmi..azon gondolkozok hogy a táp lehet a baj. Az alaplap fel villan igyis hogy szinte alapra van lebutitva. De nem indul el ígysem... valami más tipp? Ja tápot nem áll rendelkezésemre hogy másikkal probaljam
2019. szept. 26. 21:04
 6/8 A kérdező kommentje:
Hozzá teszem ennek a gépnek minden egyes alkatrésze teljesen új, akkor lett kibontva és össze rakosgatva
2019. szept. 26. 21:13
 7/8 anonim ***** válasza:

[link]

Amit bekarikáztam pirossal, ott nem maradhat egy hely sem üresen.

Milyen tápod van?

2019. szept. 26. 22:02
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem arra gondoltam amit küldtél. Tápon a széles alaplap csatlakozobol egy tüske nincs benne...
2019. szept. 27. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!