2 nagy piros csík van a vonalon, elindul a windows majd full fekete a kép. Megoldás?
Figyelt kérdés
Ma jött elő ez a probléma.
Játszok aztán sárga lesz a kép újraindítom windows és 2 nagy piros csík van a kijelzőn.
Átlátszóak.
Aztán loadol a windows és fekete kép.
Régen volt ilyen problémám 2x és egy újrarakás mindig megoldotta.
Most ez sem.
A billentyűzet szoftverét sem tölti be szóval attól még, hogy fekete a kép nincs ott semmi.
Tehát nem értem mi lehet.
Videókártyát kitakarítottam más gépben megy.
Formáztam merevlemez ugyan ez.
Ötletek?
2019. szept. 23. 20:58
1/8 MGéza válasza:
Pcie slot haldoklása esetleg. Próbáld ki másik slotban ha tudod. Gyanús, mivel másik gépben gond nélkül megy a kártya.
2/8 A kérdező kommentje:
Amit a legjobban nem értek a dologban...
A windows telepitőben az ablakon nincs rajta a piros csík csak a háttérben..
Tehát videókártya probléma nem lehet, se monitort.
Egyszerűen érthetetlen
2019. szept. 24. 14:16
3/8 MGéza válasza:
Esetleg tápegység? Tedd át a másik gépét ha ez lehetséges, ki is derül.
4/8 A kérdező kommentje:
A tápegységgel nem hinném hogy baj van mert integrált vidikarival megy a gép, csak a rendes gpuval nem. Rx 580as ha számít valamit
2019. szept. 24. 19:41
5/8 MGéza válasza:
Pont hogy épp ezért lehet vele baj. Az integrált a töredékét, talán 10-20W-t fogyaszt, az Rx 580 meg közel 200-at, nem lenne csoda ha azt elbírná a vga-t meg nem. Szóval lehet te nem hiszed hogy az a baj, de azért csak ellenőrizd le.
6/8 A kérdező kommentje:
2 evig elbirta
2019. szept. 25. 15:56
7/8 A kérdező kommentje:
500 wattos tap
2019. szept. 25. 15:57
8/8 MGéza válasza:
Ezzel kb semmit se mondtál. De ha jó márka vagy típus, akkor is meghibásodhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!