Van rá mód, hogy a házimozi hangfalait összekössem a pc-vel?
Van egy 5.1-es házimozink elég régi 10 éves biztosan meg van. Ott a porosdik a nappaliban csak rádió hallgatásra van használva. 4 nagy hangfal, 1 kisebb középre és egy subwoofer.
OAz össes hangfalnak hasonló kábelje van: [link]
Annyi különbséggel, hogy nincs a végén az a valami. Egyszerűen a 2 drót van ott, egy piros és egy fekete. És akkor ezek mennek bele.
Ha esetlgeg valahogy lehetséges lenne akkor mit kéne venni hozzá?
Addig találtam egy képet. Ilyenek a kábelek végei.
Most nem tudom megnézni, de találtam interneten egy oldalt. Pontosan igy néznek ki a subwoofer talán keskenyebb.
Elég régi cucc.
Amiket linkeltél kábelt, az az erősítőből viszi a hangszórókhoz a hangot.
De nekem nem ezzel kell összekötni.
Nam a hangszórókat kell a szgéphez kötni, hanem a központi egységet (erősítőt).
Neked a szgépből a hangot bele kell vezetned az erősítőbe.
Mivel én se találtam semmit a cuccról, majd amikor lesz rá lehetőséget megnézni, akkor megnézed a központi egység (erősítő) hátulját, h milyen bemenetek vannak rajta.
És akkor már meg tudjuk mondani, h milyen kábelt kell keresned hozzá.
A JAMO PJ HCS 2000-es típuson van pl. optikai bemenet, ha a szgépeden van optikai kimenet, és az 1900-as típuson is van bemenet, akkor célszerű lesz azzal összekötni majd.
Ilyennel inkább ne, mert nem fér el egymás mellett ebből 3 ha a szgépen csak jack hangkimenetek vannak:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!