PC-hez házimozi szintű hangfalak?
Szeretnék venni egy komolyabb hangfal szettet. Mennyivel lenne jobb a 7.1 az 5.1-től? Kifejezettem házimozi szerűt szeretnék. Nem olyan kis vackokat. Egyáltalán lehet venni ilyet pc-hez? Mennyi lenne a legolcsóbb ami még szépen szól? Régen volt házimozink, elromlott, de a hangzást imádtam, az 5.1 volt. Most is 5.1 a szoba elrendezése miatt jobb lenne, de ha sokkal jobb lenne a 7.1 akkor meg tudnám oldani.
Creative SoundBlaster Z a hangkártyám ha ez számit valamit.
hasonló kéne: [link]
És nem ilyen: [link]
Na jó nem kell pont igy kinéznia, csak példának van itt, hogy milyenre gondolok.
Akkor tanulj meg linkelni előbb.
Egyáltalán minek kell 5.1?
Zenére fölösleges mert a zenék stereoban vannak "legyártva" szóval itt értelmét vesztette az 5.1 a filmezéshez meg fölösleges szerintem egy gépnél az 5.1.
Véleményem szerint egy komolyan egyedileg épített 2.1-el 100x többre mennél.
Nem fogod hallani a különbséget 7.1 és egy komoly 5.1 között. Én nem ajánlok inkább semmit, mert az eléggé drága lenne. Ebben van egy minimum elvárásom, ami alá nem megyek.
Klipsch első pár, center és hátsók. SUB nincs mert így is elég ekkora lakásban. Sony DE-445.
A hangfalak 18 ezer Svéd Korona. Az erősítő 4200 volt anno.
Hát arra azért kíváncsi lennék, hogy ki és milyen alapanyagból gyártotta le a DVD audio formátumot a '70-es években megjelent Pink Floyd albumok esetében.
Nem tudom megnézni. Nem található.
De a kérdés akkor megérni venni egy komolyabb 5.1-et? Komoly alatt nem legdrágábbra, de nem is a legolcsóbbra gondolok. Olyanra aminek szép hangzása van, de még az ára is reális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!