Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » PC-hez házimozi szintű hangfalak?

PC-hez házimozi szintű hangfalak?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egy komolyabb hangfal szettet. Mennyivel lenne jobb a 7.1 az 5.1-től? Kifejezettem házimozi szerűt szeretnék. Nem olyan kis vackokat. Egyáltalán lehet venni ilyet pc-hez? Mennyi lenne a legolcsóbb ami még szépen szól? Régen volt házimozink, elromlott, de a hangzást imádtam, az 5.1 volt. Most is 5.1 a szoba elrendezése miatt jobb lenne, de ha sokkal jobb lenne a 7.1 akkor meg tudnám oldani.

Creative SoundBlaster Z a hangkártyám ha ez számit valamit.

hasonló kéne: [link]

És nem ilyen: [link]

Na jó nem kell pont igy kinéznia, csak példának van itt, hogy milyenre gondolok.

2016. okt. 25. 15:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Akkor tanulj meg linkelni előbb.

Egyáltalán minek kell 5.1?

Zenére fölösleges mert a zenék stereoban vannak "legyártva" szóval itt értelmét vesztette az 5.1 a filmezéshez meg fölösleges szerintem egy gépnél az 5.1.

Véleményem szerint egy komolyan egyedileg épített 2.1-el 100x többre mennél.

2016. okt. 25. 16:18
 2/17 anonim ***** válasza:

Nem fogod hallani a különbséget 7.1 és egy komoly 5.1 között. Én nem ajánlok inkább semmit, mert az eléggé drága lenne. Ebben van egy minimum elvárásom, ami alá nem megyek.

Klipsch első pár, center és hátsók. SUB nincs mert így is elég ekkora lakásban. Sony DE-445.

2016. okt. 25. 16:27
 3/17 A kérdező kommentje:
A linkek azért lettek rosszakk, mert másoltam. És elfelejtettem kijavitani, de már nem számit. Nem zenére kell. Főleg filmekre, játékra meg hasonlókra. Mi ez a sony de-445? De azért nem lehet összehasonlóta a 2.1-et az 5.1-el. Most eg olcsó 2.1-em van. Szóval felesleges lenne? De mennyi lenne az a drága?
2016. okt. 25. 16:36
 4/17 anonim ***** válasza:

Mi az hogy sztereóban vannak legyártva? Pfff. :) Tengernyi zene van 5.1-ben. Igaz nem tuck-tuck és nem tömörített MP3.

[link]

[link] Ezek mind eredeti 5.1-ben is megjelentek. És lehetne sorolni még. A filmekről ne is beszéljünk.

2016. okt. 25. 16:38
 5/17 anonim ***** válasza:

[link]

2016. okt. 25. 16:39
 6/17 anonim ***** válasza:

A hangfalak 18 ezer Svéd Korona. Az erősítő 4200 volt anno.

2016. okt. 25. 16:42
 7/17 anonim ***** válasza:

Ezek azok.

[link]

És nekem is Sound Blaster Z van :)

2016. okt. 25. 16:44
 8/17 anonim ***** válasza:

Hát arra azért kíváncsi lennék, hogy ki és milyen alapanyagból gyártotta le a DVD audio formátumot a '70-es években megjelent Pink Floyd albumok esetében.

2016. okt. 25. 17:06
 9/17 A kérdező kommentje:

Nem tudom megnézni. Nem található.

De a kérdés akkor megérni venni egy komolyabb 5.1-et? Komoly alatt nem legdrágábbra, de nem is a legolcsóbbra gondolok. Olyanra aminek szép hangzása van, de még az ára is reális.

2016. okt. 25. 17:10
 10/17 anonim ***** válasza:
Azért nem a Pink Floyd után írtam. De a he Dark Side Of The Moon már quadroban megjelent, Magyarországon a Komjáti le is nyomta egy kisérleti adásban, a rádióban. A The Wall már 5.1-ben lett felvéve eredetileg is. Jean M.J. meg elég sokat kiadott DVD-n. És ott vannak a klasszikusok.
2016. okt. 25. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!