Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » PC-hez házimozi szintű hangfalak?

PC-hez házimozi szintű hangfalak?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egy komolyabb hangfal szettet. Mennyivel lenne jobb a 7.1 az 5.1-től? Kifejezettem házimozi szerűt szeretnék. Nem olyan kis vackokat. Egyáltalán lehet venni ilyet pc-hez? Mennyi lenne a legolcsóbb ami még szépen szól? Régen volt házimozink, elromlott, de a hangzást imádtam, az 5.1 volt. Most is 5.1 a szoba elrendezése miatt jobb lenne, de ha sokkal jobb lenne a 7.1 akkor meg tudnám oldani.

Creative SoundBlaster Z a hangkártyám ha ez számit valamit.

hasonló kéne: [link]

És nem ilyen: [link]

Na jó nem kell pont igy kinéznia, csak példának van itt, hogy milyenre gondolok.

2016. okt. 25. 15:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

[link]

Így lehet hogy jobb.

2016. okt. 25. 17:19
 12/17 anonim ***** válasza:

Ja, és a mesterszallagokat, stúdiószallagokat még mindig őrzik ám, azok meg nem 2 sávosak. 2"-os, soksávos szallagok. És már a korai hetvenes években.

[link]

2016. okt. 25. 17:28
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha tudsz szépen szóló 5.1-et venni, jó áron, megéri.
2016. okt. 25. 17:32
 14/17 A kérdező kommentje:
De valamilyen tipust tudnátok mondani?
2016. okt. 25. 18:14
 15/17 T/Z ***** válasza:
Mennyi pénzt akarsz rákölteni?
2016. okt. 26. 01:31
 16/17 anonim ***** válasza:

Az tényleg fontos lenne hogy mennyi pénzt tudsz rászánni. Ajánlhatom az Atlantic Skyline-t? Amikor megjelent, párja került annyiba mint egy új VW Golf. Most ha valaholt felkerűl aukcióra, olcsón meg lehet venni, mert kevesen ismerik és fingjuk nincs ró hogy mit vesznek. Májusban egy hülye szerver hiba miatt lemaradtam róla. Mai napig a világ legjobb hangfalának tartom, Hallottam szólni. De bármelyik Hans Deutsch a felső kategória csúcsa.

[link]

Kínáig úsznék érte!

2016. okt. 26. 05:58
 17/17 A kérdező kommentje:

Én ehhez hasonlóra gondoltam: [link]

Ez csak példa ennek még a nevét se tudom.

Mennyiért lehet már elég jót venni? Nem kell a felsokategória. Kozép- felfo megfelelne. Nem igazán értek hozza, mennyiért vannak már jó hangzásúak?

2016. okt. 26. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!