Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A táp mehetett tönkre?

A táp mehetett tönkre?

Figyelt kérdés
Ma szétszedtem a gépet, beletettem egy videó karit kipróbállni, hogy jó e mert elvileg nem mindig indul el. beszereltem minden, utánna kapcsolom a gépet, elindul gond nélkül, videó kari megy, bejön a képernyő majd még az xp betöltésének elkezdése előtt nagy füst a gépházban amennyire láttam a meghajtó winyó környékéről. Lekapcsoltam a gépet gyorsan, majd kis idő után újra próbálltam, nem indult semmi. Szétszedtem a tápot megnéztem minden rendben e, nem találltam semmi furcsát, égés, vagy ilyesmit. Összedugtam mindennt, majd indítottam, ment minden mint régen de nem tud bebootolni, nem láttja csak a másik vinyót amin nincs semmi amin, az xp van az nem észleli, akár mit csinálok vele. De viszont a floppy meghajtó tápkábele a csatlakozóig megvan telljesen olvadva. Nem tudom mi lehet a gond, mi okozta, Én a vinyóra tippelek, mert most az ugye nem megy. Ellenőriztem mindent, Alaplap megy, hútők mennek, vid kari megy, meghajtók mennek, a pót vinyó megy, egér, bill, van táp megy. Csak nem tud felállni a rendszer. Biosban a boot résznél is csak a maxtor vinyómat láttja a másikat nem meg a dvd meghajtót.
2010. júl. 24. 14:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Hmmm táp márka? Ha codegen,HKC szal márkátlan tápok akkor ne csodálkozz.
2010. júl. 24. 15:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Codegen 400 as
2010. júl. 24. 15:30
 3/4 anonim ***** válasza:
A táp megsütötte a merevlemezt, ha Codegent vesz az ember, ezzel számolni kell. A HDD-vel nem tudsz mit csinálni (illetve a leírtak alapján kicsi az esélye, hogy újra életre keltsd), de a tápot is cseréld ki! Tápok esetében kifejezetten fontos, hogy "a minőségen nem spórolunk"!
2010. júl. 24. 16:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Aha. Hát ja a vinyó nem éled fel, de a másikra feltettem egy xp-t aztán működik minden. Hát nemhiszem hogy veszek bele tápot egy ideig kihúzza még azzal aztán új gép lesz összerakva!
2010. júl. 24. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!