Kinek mi a kedvenc/legszebb emléke a Commodore 64 ről?
Figyelt kérdés
Minden történet érdekel. :)#Commodore 64 #emlékek.
2020. febr. 24. 23:59
1/7 anonim válasza:
5 éves voltam, nem sokra emlékszem. Annyi emlékem van, hogy valami alagútban kellett menni és kilőni a szembe jövő ellenfelekez, az első pályán valami kék vagy lila téglalap alakúak voltak. A 9. pályáig jutottam el amivel apámat is lepipáltam. 3 éve rábukkantam egy kazettára, amin az áll, hogy "Commodore 64 játékok, 20 darab új típusú, színvonalas program". De még magnóm sincs, hogy a cicergést meghallgassam, nem hogy gépem amivel el tudnám indítani.
2/7 anonim válasza:
Sokféle jó C64 emulátor van PC-re és minden program megvan fájlban, úgyhogy könnyen lehet nyomatni, ha valakinek kedve van. Persze ha nem tudjuk a játék nevét, akkor úgy nehezebb.
3/7 fukapapa27 válasza:
Nekem a legszebb élményem a Turrican és Commander Keen volt, meg persze mikor megkaptam hozzá a lemez meghajtót!!!
4/7 anonim válasza:
Azon írtam az első programomat, ma fejlesztőként dolgozom :)
5/7 anonim válasza:
Egy haveromnak volt, egy Alien játékot nyomtunk órákig, Ripley-vel kellett mászkálni szobákban és írtani a szörnyeket. Mai szemmel röhejes grafikája volt, de akkor nagyon élveztük. :)
6/7 MGéza válasza:
Minden röviden. A legemlékezetesebb a 3D pinball és a Pirates! volt. Játékgépként tekintettem rá, programozni nem tudtam akkor sem és most sem. Turbókártyával annyira pofonegyszerű volt használni mint ma Windowsonegy játékot elindítani. Rendszer 4-5 másodperc alatt felállt :)
7/7 anonim válasza:
"Rendszer 4-5 másodperc alatt felállt"
Bizony, az még ROM memóriában volt, betöltődnie sem kellett, csak némi inicializálás futott le. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!