Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez Dell vagy HDD hiba?

Ez Dell vagy HDD hiba?

Figyelt kérdés

Akik követik a Számítástechnika - Hardverek kategóriát, talán már "ismernek" a kérdéseimből, vagy legalábbis a témát :D

Vettem egy Dell laptopot (a lényeg, hogy 7. gen i3, HDD és 4GB RAM, a többi specifikáció lényegtelen a probléma szempontjából). Végül úgy döntöttem, hogy élek a vásárlástól való elállás jogával, ráfizetek és veszek egy AMD Ryzen 5-ös, 8GB RAM-os, SSD-s Dellt, vagy egy hasonlót, csak 10. generációs i3-as HP-t.

Most abba légyszi ne menjünk bele, hogy miért nem alapból ezek közül választottam.

A kérdésem az, hogy a hűtés hangossága az Dell típushiba vagy a HDD miatt van? Korábban is volt egy HDD-s Dellem és annak is nagyon hangos volt a hűtése.

2020. febr. 17. 21:56
 1/4 A kérdező kommentje:

Illetve még a mostani géppel az is a problémám, hogy a hangszóró néha, pár mp-re úgy szól, mintha egy csövön keresztül menne a hang, aztán újra normális. Pedig nem ejtettem le, nem csináltam vele semmit. Szilárd felületen (asztal) volt végig ebben a pár napban. Ez lehet Dell hiba?

Csak mert akkor lehet, inkább a HP felé hajlanék...

2020. febr. 17. 22:01
 2/4 A kérdező kommentje:

Egyébként ezekről a gépekről van szó:

1) [link]

2) [link]

A kettő közül én amúgy a Dellt venném, ha a fent említett két hiba nem "Dell-specifikus". Az előző gépem (a Dell is meg az azutáni is) sima HD volt, az engem nem zavarna, ahogy a 256-os SSD is elég lenne.

2020. febr. 17. 22:04
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A munkahelyemen van egy jó pár dell, ha terhelve vannak akkor elég hangos tud lenni a hűtésük. 0 perces koruktól ilyenek, ezek mind SSD-s gépek.
2020. febr. 18. 12:32
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi!

Átgondolom... 8GB RAM-mal és SSD-vel én nem hiszem, hogy annyira túlterhelném. A 8GB talán már simán visz olyan progikat szimultán, mint Office, Chrome meg esetleg Spotify. Nem fogok nagy gépigényű dolgokat használni.

2020. febr. 18. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!