Ez Dell vagy HDD hiba?
Akik követik a Számítástechnika - Hardverek kategóriát, talán már "ismernek" a kérdéseimből, vagy legalábbis a témát :D
Vettem egy Dell laptopot (a lényeg, hogy 7. gen i3, HDD és 4GB RAM, a többi specifikáció lényegtelen a probléma szempontjából). Végül úgy döntöttem, hogy élek a vásárlástól való elállás jogával, ráfizetek és veszek egy AMD Ryzen 5-ös, 8GB RAM-os, SSD-s Dellt, vagy egy hasonlót, csak 10. generációs i3-as HP-t.
Most abba légyszi ne menjünk bele, hogy miért nem alapból ezek közül választottam.
A kérdésem az, hogy a hűtés hangossága az Dell típushiba vagy a HDD miatt van? Korábban is volt egy HDD-s Dellem és annak is nagyon hangos volt a hűtése.
Illetve még a mostani géppel az is a problémám, hogy a hangszóró néha, pár mp-re úgy szól, mintha egy csövön keresztül menne a hang, aztán újra normális. Pedig nem ejtettem le, nem csináltam vele semmit. Szilárd felületen (asztal) volt végig ebben a pár napban. Ez lehet Dell hiba?
Csak mert akkor lehet, inkább a HP felé hajlanék...
Köszi!
Átgondolom... 8GB RAM-mal és SSD-vel én nem hiszem, hogy annyira túlterhelném. A 8GB talán már simán visz olyan progikat szimultán, mint Office, Chrome meg esetleg Spotify. Nem fogok nagy gépigényű dolgokat használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!