Laptop nem kapcsol be?
Figyelt kérdés
Egy Dell E5520 laptop, a DC alzat eléggé lötyög, meg se nyikkan a gép, nem tudom bekapcsolni, pedig egy vadi új töltőt is szereztem hozzá. Lehet házilag javítani, mert 15-20 ezret ezért egy kicsit, de nagyon sokallok?2019. febr. 7. 21:38
1/3 anonim válasza:
Hívjad ezt a számot.....36203331301
MOnd hogy PH kaptad meg a számot és mond el a hibajelenséget.
2/3 A kérdező kommentje:
DC hiba. Ezt otthon nagyon nehéz kicserélni? 20 ezerért cserélnék, na annyit nem szánok rá. Viszont Ebayen 2 ezerért találtam DC-t.
2019. febr. 8. 20:15
3/3 anonim válasza:
Az alkatrész egy dolog, de ki kell hozzá szerelni az alaplapot és tudni kell forrasztani, nem mindent lehet egyszerű kézipákával jól megcsinálni. Próbálkozni lehet vele,max nem jön össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!