Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyi FPS-t nyerhetnek full...

Mennyi FPS-t nyerhetnek full hd monitorral 4k helyett?

Figyelt kérdés

Szoval az van, hogy elkezdtem xplane 11 el jatszani de ugy tunik hogy a konfigom keves hozza. 4k ultra beallitasokkal olyan 40-45 fps-en fut de neha leugrik 30 korulire is. Konfigom:

I7-9700

Gtx 1080ti

16gm ram

Ha lecserelnem a monitorom full hd-s ra 4k helyett lenne ertelme azaz tobb fps en tudna futni a jatek? Vagy esetleg 2k?

Eleg nagy hulyeseg volt megvenni a 4k s monitort tudom.. koszi szepen elore is

2020. febr. 10. 20:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
68%
Ne ultrán játssz akkor, vidd le a grafikát például mediumra. Úgy is jobban jársz, mintha kisebb felbontásra váltanál. Nem volt egyébként hülyeség megvenni, jönni fognak az elkövetkező években az egyre erősebb kártyák, reméljük némi verseny is kialakul a felsőházban is, ami az árakra jótékony hatással lesz.
2020. febr. 10. 22:56
 12/15 A kérdező kommentje:
Utolso: Hat igen remeljuk hogy csokkennek az arak mert a 1080ti -nek sem volt konnyu kifizetni az arat de a 2080Ti nel szerintem mar megorultek az arazasnal.. kozben egyebkent azt olvastam hogy nem olyan sokkal brutalissabb a 1080ti-tol 20-30% ot lattam valahol. Koszonom szepen a valaszokat! Monitor kerdesben pedig eldontom hogy hogyan tovabb mert tenyleg maximum annyit tudok csinalni hogy nem ultra minosegre teszem, felbontason ha allitok elmosodik a kep vagy a kozepere ugrik (hozzateszem ha kozepere ugrik fekete csikokkal akkor nem elmosodott a kep)
2020. febr. 11. 08:07
 13/15 anonim ***** válasza:
Saját vélemény, szerintem a 4k medium jobban néz ki, mint a fullhd ultra.
2020. febr. 11. 09:04
 14/15 anonim ***** válasza:
Sokat, 4k az négyszer akkora felület renderelése.
2020. febr. 11. 10:18
 15/15 anonim ***** válasza:
mi van ezen az oldalon itt csak agyhalottak mindent lepontoznak bármit ir bárki. száradjon le a keze akkor
2020. febr. 11. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!