Vettem eg D-SUB HDMI kábelt összekötöttem a laptopomat a monitorral de nem ad jelet, ez miért van?
Win gomb + P, és Kiterjesztés megvolt ?
Egyáltalán Windows ?
És melyik verziót?
Hdmi-ből VGA; vagy VGA-ból hdmi..?
És igen, Windows
10-es
Ez azért van, mert csak egy kábelt vettél. Aktív digital-analog átalakítóra van szükséged.
PL:
#6: Azért művészet lehet olyan kábelt venni, ahol simán csak össze vannak drótozva a HDMI és a VGA pinjei. ;)
Igen, a kérdező kábelt írt, de ennyire ne legyünk kötekedőek, tudjuk, hogy mire gondol, függetlenül attól, hogy a megfogalmazása szakmailag nem tökéletes.
Én első körben alacsonyabb felbontással (mondjuk 1024×768) próbálkoznék. A HDMI-nek nem okoz gondot a nagy felbontás, de a VGA-nak van, hogy igen. Ráadásul Win10 alatt a átalakítóra kiküldött jel elég könnyen értelmezhetetlenné tud válni. Ne kérdezd, hogy miért, "hivatalosan" nem szabadna, de gyakorlati tapastalat, hogy Win10 alatt nem minden konfigurációval működik az átalakítós megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!