Mennyi FPS-t nyerhetnek full hd monitorral 4k helyett?
Szoval az van, hogy elkezdtem xplane 11 el jatszani de ugy tunik hogy a konfigom keves hozza. 4k ultra beallitasokkal olyan 40-45 fps-en fut de neha leugrik 30 korulire is. Konfigom:
I7-9700
Gtx 1080ti
16gm ram
Ha lecserelnem a monitorom full hd-s ra 4k helyett lenne ertelme azaz tobb fps en tudna futni a jatek? Vagy esetleg 2k?
Eleg nagy hulyeseg volt megvenni a 4k s monitort tudom.. koszi szepen elore is
Asztalon állítsd át full hdre a monitort amíg játszol a fekete csíkot meg nvidia beállításokba el lehet tüntetni
Asztal méretének és helyének megváltoztatása a menüpont
Nemtudom lehet, hogy velem van a gond de asztalon allitottam at a felbontást de amint a nvidianal kiválaszottam hogy:
"Méretezési mód: Teljes képernyő" ugyan teljes képernyő lett de a szöveg meg minden olyan elmosódott. De pl ha csak a felbontást teszem át az asztalon úgy középre ugrik a kép fekete csikokkal de nem elmosódott. Szóval a méretezésnél lesz valahol a gond szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!