Ti melyik laptopot vennétek a kettő közül?
Az egyikben Core i3-as proci van, de csak 4GB RAM és HDD a háttértár, a másikban Celeron N4100-as proci, de a RAM 8GB és SSD a háttértár.
Tudom, hogy ma már érdemesebb lenne jobb processzorral venni, de ár miatt ezek jönnek szóba. Szóval a kettő közül szerintetek általános használatra melyik jobb?
Ezek közül inkább az I3 ast mer ramot lehet bővíteni de procit nem ha laptopról van szó.
És bár árat nem írtál erős a gyanúm hogy lenne egy jobb AMD Ryzenes alternatíva Ryzen 5 el
Álltalános használatra szinte teljesen mindegy . Ezek elég belépö szintü alsokategoriás Laptopok ...
Nagyon fontos az a Laptop ? Csak mert ennyi pénzböl egy joval erősebb asztali gépet össze tudnál már rakni ..
Akár Kicsi Mini ITX be is .
Én 100000 Ft bol raktam ösze a Gépem (Kiskockát)amibe 16Gb Ram van ...
Ha tudsz inkább AMD t vegyél szerintem .
De ha minden áron Laptop és ez a 2 config akor innkább az I3 at ajánlom .
Nem akarok veszekedni, de a belépő, alsókategóriás laptop nem a 160-ról 140-re leárazott gép. Az 50-80 ezer forintos gépek az alsókategóriásak. Ezek inkább középkategória alja, de semmiképpen sem a belépő, legalsó, leggyengébb. Nézz körül az online áruházakban, hogy milyen laptopokat árulnak 50-60-80 ezerért.
Igen, fontos a laptop, mert egyetemista vagyok, és könnyebb magammal vinni bárhova.
Bár az előző laptopom is HDD-s volt, gyengébb procival (Intel Pentium N3070 azt hiszem), 4 giga RAM-mal (amit az újon bővíteni fogok), és nem volt gondom a lassúságával, csak mikor nem kapcsolt be, az volt a gond. Nem játszom játékokkal. Szakdogaíráshoz, netezéshez, filmezéshez kell. Arra szerintem tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!