Hogy tudom visszaállítani a pendrive-om?
Figyelt kérdés
16GB tárhelye volt,most akartam használni és 250MB.
Formáztam több fájlrendszerben is és nem állt vissza.
Másolni tudok rá,de maradt 250MB.
Ötlet?
2020. jan. 20. 20:04
1/5 anonim válasza:
- valami noname hamisítvány volt vagy
- megsérült és ennyi lett a maradék tárhely - bár ezek ha jól tudom sérüléskor azonnal elromlanak.
Szerintem már ne használd, adatmásolásra is megbízhatatlanná vált vélmeényem szerint.
Linux alatt még meg lehet próbálni nullákkal teleírni (nagyon veszéolyes ha eszközt elhibázod, végleges adatvesztést okozhatsz), ha a Linux is csak 250 MB helyet lát akkor nincs ötletem.
3/5 A kérdező kommentje:
Kingston.
Lemezkezelőben ott volt a 15GB "nem lefoglalt" néven.
Újraosztottam és működik jól újra :)
Köszönöm szépen!
2020. jan. 20. 22:43
4/5 anonim válasza:
Azért az furcsa, hogy hipp-hopp eltűnt. Kicsit tesztelném, másolás-törlés stb. Mit történhetett, hogy eltűnt ennyi?
5/5 anonim válasza:
Azt tudom elképzelni, hogy valami program kreált rá egy ekkora partíciót és azért láttál csak ekkora területet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!