Hogyan kell vbioszt frissíteni?
a vga nak találtam frissebb VBIOST amit atiflash segítségével ment is egy darabig mert az atiflash nem válaszolt leállt kiléptem gép reset működött majd kicsit gameltem majd megint megpróbáltam hogy mi is volt ez az ati "nem válaszol" ciklus feltettem az előző régi vbiost reset majd megint az új vbios megint leállt de nem adott képet!
hogyan tudom ezt visszacsinálni?
A számítástechnikában, ami működik nem szabad megjavítani.
Indítsd IGP -vel a gépet, ha szerencséd van úgy vissza tudod flash -elni a PCI-E kari vBIOS -át.
Régen úgy sikerült megjavítanom egy elflashelt vBIOS -ú kártyát, hogy beraktam egy sima hagyományos PCI VGA -t (S3 Trio azt hiszem) az volt a fő kártya. DOS -ról boot -olva indítottam a Flash -elő program DOS -os változatát.
Úgy érzékelte a PCI-E kártyát a program, a PCI kártyának hála meg kép is volt.
Ez nem szoftveres dolog, legalább is nem olyan szoftveres, ami az operációs rendszert is érinti. Szóval az nem segítene.
Szerintem olyan alaplap is jó, amibe 2 db PCI-E foglalat van. És akkor egy másik működő PCI-E kártyával meg lehet csinálni, az könnyebben beszerezhető, mint a PCI kártya. Mert az már csak öreg csotrogányokba van vagy retro kártyaként árulják jó drágán.
Vagy ha ez egyik se opció, akkor marad a szerviz. Már ha találsz olyat aki emberi áron megcsinálja ezt neked.
Illetve írd ki a kérdést a prohardveren is, hátha ott lesz rá jelentkező.
Pontosan, csak ne felejtsd el, hogy ez a kártya használt értéke 10-12 ezer körül van. Nagyjából egy GTX750 szint.
Pár szerviz eléggé el van szállva az árakkal, szóval ha ennél többet kérnének abba értelmetlen lenne belemenned. Előtte kérj árajánlatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!