Ha ilyen lenne a konfigod, érdemes lenne bármit frissíteni?
ez volt a setup 2014 novemberben:
szerintetek mit frissítsek rajta?
most még megy az AC odyssey, mert a monitorom: 1366x768-as felbontású
be van rendelve viszont egy rx 580 4 GB a sapphiretől
szerintetek érdemes mást is frissíteni?
ha igen, mit, és hogy csináljam?
az egészet eladni egybe nem lehet, mert a gépházam 15 éves irodai, nagyon hulladékul néz ki, csak az alkatrészek benne a jók
Ez körülbelül az ötödik kérdés erről a konfigról... mintha a kérdező meg akarna bizonyosodni hogy ugyan ez nem egy high end setup de maximálisan elég mindenre és neki van a világon a legjobb ár érték arányú gépe.
Ha a videokártyát már rendelted akkor szerezz még 8 giga ramot és tedd át az egészet egy jobb gépházba és már tényleg nem is lesz rossz
nem kamu kérdés, még ezt így állította össze az informatikus annak idején, akitől vettem
mért is lenne kamu?
arra gondoltam, hátha tud valaki valami jó alternatívát ajánlani, hogy minden alkatrész tökéletesen menjen... vagy valami monitor update-t tudtok ajánlani?
mert ha nem lenne szebb a képe, akkor azért nem dobnék ki 30-50 ezret,hogy picivel nagyobb legyen
vagy szerintetek nagyon rossz ez a monitor?
Ezerszer leírtuk, ha fejleszteni akarsz akkor:
FulHD monitor
RX 570
+8gb
Mellesleg múltkor még ROG STRIX lapod volt.
értem
de a full hd monitor sokat dobna rajta?
mert csak picivel nagyobb lenne, meg kevesebb fps-em, nem?
én 768 p-n gamelek
csak ilyen monitorom van
illetve:
csak addig gamelgetek, ameddig ki nem pörgetem majd az ac odyssey-t, új call of duty-t, red dead redemption 2-t, illetve majd a cyberpunkal játszok, egyéb játék nem érdekel, előtte sem játszottam...
ezért a pár játékért már elköltöttem 33 !!! ezer ft-ot!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!