Lehetséges hogy tényleg a táp romlott el?
Figyelt kérdés
Üdv! Van nekem egy számítógépem amiben egy Chieftec eco 500Wattos táp van jelenleg, 1-2 napja nem kapcsolt be egyáltalán se kép se hang csak az alaplapon lévő kis narancssárga led világított, majd nagy nehezen valamilyen oknál fogva betudtam kapcsolni aminek annyira örültem hogy inkább ki se kapcsoltam a gépet, hogy nehogy megint ne tudjam bekapcsolni, igen viszont ma sajnos kénytelen voltam kikapcsolni egyéb okok miatt, de most megint nem lehet vissza kapcsolni hiába szenvedek vele... valószínű hogy a táp a hiba?2020. jan. 4. 14:21
1/2 anonim válasza:
simán meghalhatott a bekapcsológomb is.
2/2 anonim válasza:
Ez inkább alaplap, vagy hibás bios beállítás lehet, hiszen ha táp lenne, akkor nem működne egyáltalán, de mit ahogy elmondod, azért így vagy úgy de működött akkor, amikor nem kapcsoltad ki.
Bios reset !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!