Mi romlott el a gépemben?
Figyelt kérdés
Egy ideje a számítógépem kiapcsolt magától és nem lehetett egyből vissza bekapcsolni. Egy idő után nem kikapcsolt hanem ujraindult időközönként. Mostanra ott tartok hogy a proci ventije se pörög fel illetve se a HDMI se az USB portok sem kapnak jelet. Múltkor kiszedtem a procit majd visszatettem aztan jó volt egy napig ma már ez sem segített. Mit gondoltok mi okozhatja a problémám?2019. ápr. 10. 23:10
1/4 anonim válasza:
Erre nehéz válaszolni, rengeteg minden tönkremehetett, ennél a problémánál valakinek meg kell mutatnod a gépet, mi itt találgathatunk, de 1-ről a 2-re nem fogunk jutni sajnos.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen tudom elég nehéz így a semmiből hibát keresni de reménykedem valamilyen úton legalább eltudok indulni hogy mi okozhatja
2019. ápr. 10. 23:20
3/4 anonim válasza:
Első blikkre én azt mondanám, a tápegységgel van baj, lehet csak kicsúszott pár kábel, igazgasd meg, ha nem javul a helyzet, próbáld ki egy másik táppal (haver, másik gép), ha azzal nem jön elő a probléma a táp a hibás.
Esetleg alkohollal törölgesd át a proci hátulját, ha Intel, ha AMD, akkor ne, Intelnél ez szokott segíteni.
De lehet memória hiba is, próbáld ki, hogy kiveszed az egyik memóriamodult, ha a hiba még mindig fennáll, akkor a másikat is kiveszed, ezt visszarakod.
Ezeken a vonalakon indulj el!
4/4 anonim válasza:
Kérj kölcsön egy biztosan működő tápegységet és próbáld azzal.
Ha nem segít, gyere vissza, és törjük tovább a fejünket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!