Mazsola50 kérdése:
Honnan tudom, hogy mi romlott el a gepemben?
Figyelt kérdés
egyet gondolt és kikapcsolt. se kép se hang. vilàgít az egér. és ha elsőnek kap áramot egyet világít a bekapcs. gomb.2015. jan. 10. 22:19
1/2 A kérdező kommentje:
elsőnek a tàpra tippeltem. hoztam egy másik gépet, ahogy beledugtam a monitor kábelt pukkanas villogás es füst. bele raktam egy másik tápot és indùlt a gép de viszont az enyém nem. az én tàpomat is teszteltem másik gépben és megint csak be kapcsolt. honnan tudom, hogy a procit is magával vitte ha az alaplap döglött be? vagy ramot vga hdd
2015. jan. 10. 22:27
2/2 anonim válasza:
Ha ennyire értesz hozzá, akkor szerviz.
Amúgy ki kell venni belőle mindent, ami nem szükséges feltétlenül az induláshoz, aztán így megnézni.
Ha elindul, egyesével vissza minden.
Ha nem, cserealkatrészt keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!