Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Geforce game ready driver...

Geforce game ready driver telepítése után romlott a játékok futása, mit tegyek?

Figyelt kérdés
mai nap kb 10. perce feltelepítettem a geforce game ready driver-t, és miután letöltött, mentem is játszani, gondolván hogy jobban fog futni, stb.. ahogy beléptem, rögtön érezhető volt, hogy akad a játék , kb 40-50 fpsel döcög, ami eléggé zavaró. ezt hogy lehetne fixálni? ha sehogy, esetleg hogy tudnám letörölni azt, amit nemrég letöltöttem? [egy gtx 1050-em van, és GTA V-tel próbáltam, telepítés előtt kifogástalanul futott.]

2019. júl. 9. 20:45
 1/5 anonim ***** válasza:
38%

Első körben próbáld optimalizálni a játékot a driverhez. Nekem volt már hogy bejött.

Megnyitod a GeForce Experience-t megjelennek a játékok ott rányomsz a játék aljára és akkor megjelenik egy menü, jobb oldalt pedig rányomsz az optimalizálásra.

Ha így se jó, akkor letöltöd a Display Driver Uninstaller-t azzal törlöd a drivert.

Itt: [link] megadod a kártyád és a többi adatot majd kiválasztod melyik régebbi drivert szeretnéd letölteni.

A jelenlegi GPU drivert mindenképp a Display Driver Uninstaller-el töröld!

Sőt minden esetben frissítés előtt érdemes ezzel eltávolítani a drivert és csak utána telepíteni az új verziót.

2019. júl. 9. 21:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha amit az első javasolt nem jön be, akkor meg töröld le az újat és rakd vissza a régit - plusz teljesítményt ezekből a régi kártyákból már amúgy sem nagyon hoznak ki, legfeljebb a legfiatalabb játékokhoz. Rossz driver időről időre előfordul sajnos, pláne régebbi generációknál(és régebbi játékoknál - gta 5 már több mint 4 éve jött ki pc re, már bőven a régi kategóriába tartozik).
2019. júl. 9. 21:38
 3/5 A kérdező kommentje:
első, NAGYON szépen köszönöm, bevált! :)
2019. júl. 9. 22:44
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Nekem gt720m-el kivaloan fut a gta v, legfrissebb driver van fent. Amugy nem erdemes geforce experencievel frissiteni mert akkor rosszabb lesz. Torold le vezerlopultbol ami fentvan es manualisan toltsd le a legujabb drivert ugy mar tisztan telepitve jo lesz.
2019. júl. 9. 22:49
 5/5 anonim ***** válasza:
"kiválóan"
2019. júl. 10. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!