USB töltőt lehet-e USB hub-ként is használni?
Van egy ilyen töltőnk [link]
Amihez adnak egy usb-c (apa) -> mikro usb (anya) átalakítót is. Ennek az USB-C végét a laptopba dugtam bele, majd még rádugtam a töltőhöz adott fehér fonatos kábelt: ennek egyik vége mikro usb "apa", másik vége sima usb-a apa. Annak a végét a töltő egyik USB portjába dugtam be, ahogyan azt kell. Aztán a másik USB portjára a töltőnek egy pendrive-ot akartam csatlakoztatni, de sajnos nem ismerte fel a laptop. Az volna a kérdésem, hogy ha a töltő két konnektorba helyezendő végét - azt a dugvillát vagy mit - egy dróttal rövidre zárnám, akkor már vajon felismerné a laptop a pendrive-ot?
A laptopon sajnos minden USB-A dugalj foglalt (egér, billentyűzet, lan), ezért kellene ehez a körmönfont módszerhez folyamodni, hogy még egy pendrive-ot is lehessen a még szabad USB-C aljaztba csatlakoztatni.
Nem, ezt az eszközt nem fogod tudni hubkent használni.
Es nyilván a pendriveodat sem fogja feltolteni.
igen, ki is próváltam macisajt csomagolásával, alumínium fóliával zártam rövidre a csatlakozókat, de nem villogott a pendrive
és ha a kábel végére rádugok egy úgynevezett USB toldót, akkor már rá lehet majd dugni a pendrive-ot erre a 2 átalakítóból és egy kábel darabból álló alkotmányra? (usb-c -> micro usb átalakító | mikró usb -> USB-A | USB-A toldó | pendrive )
Valahogy nem értem mi szükség erre a kókányolásra? Ez egy töltő nem HUB! Valósznűleg be sincsen bekötve az adat+/adat- része, csak az 5 V és a föld. Így a bödös eletbe se fog fog róla semmit felismerni a gép.
A letöbb ami eléhetsz ezzel az agymenéssel, hogy kinyírod a géped USB portját. Ha HUB -ra van szükséged vegyél azt, nem egy ökör ára.
Szakmai szemmel nézve félelmetes hülyeségeket találtál ki.
Vagy direkt hülyének nézel itt mindenkit és azon röhögsz, hogy irkálnak a kedvedért.
Te talán még Edit sem voltál, soha életedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!