Univerzális notebook autós töltőt szabad használni?
Az autóban szeretném használni Acer típusú notebook -omat, tehát egy autós töltőre van szükség :)
A neten nézegettem, s találtam univerzális autós töltőket, viszonylag megfizethető áron is:
Vagy még ezt láttam, a gyártó írása szerint 2 év garanciával:
Azt szeretném megkérdezni, hogy ilyen töltők használatakor milyen negatívumok léphetnek fel? Elromolhat a notebook? Vagy nyugodtan használhatom vele?
Köszönöm előre a válaszokat, tapasztalatokat! :)
Egy autó elektromos hálózata 12V-ra van tervezve, tehát olyan típusú túlfeszültségre mint ami a lakossági áramhálózatból érkezhet, nem kell számítani.
Számítanod lehet viszont arra, hogy Cseng mamóka a dzsunkán olyan csodát szegelt, ami esetleg durván megszaladhat, vagy (jobb esetben) akkor szarik be, amikor a legnagyobb szükséged volna rá.
Persze akkor is ott van még a laptop belső védelme.
Szóval én azt mondom, hogy használhatod. Más is használja. A horror történetek nem ilyenekről szoktak szólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!