SteelSeries Rival 110 egér vélemények?
Figyelt kérdés
Sziasztok, egy SteelSeries Rival 110 egér vásárlására készülök, olvastam teszteket is, elég jó kis egérnek tűnik, és nem is olyan brutálisan drága. Jókat hallottam ennek a gyártónak az egereiről. Leginkább FPS játékokra használnám és internetezésre. Használ ilyen rágcsálót valaki? Kibírja néhány évig? Fontos, hogy elég sokáig bírja. Köszönöm a válaszokat! :)2019. dec. 8. 21:53
1/3 anonim válasza:
Viccelsz? Az egyik legjobb gyártó a gaming piacon.
2/3 anonim válasza:
A legfontosabb, hogy kényelmes legyen a kezednek. Mediamarktban meg hasonló nagyobb boltokban szokott kirakva lenni, menj be, fogd a kezedbe. Ha esetleg ezt nem olvastad volna, akkor ajánlom: [link]
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a tesztről a linket, már meg is vettem a Rival 110-est, nagyon meg vagyok vele elégedve, remélem hosszú ideig kibírja, egyébként majdnem Sensei 310-est vettem, de a Rival 110 nekem kényelmesebb volt és a mérete is jobb számomra.
2019. dec. 10. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!