Magyarország nyugati részén pl. melyik Media Markt-okban lehet Zowie/SteelSeries egeret vásárolni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egeret szeretnék venni, de nem bíznám a véletlenre, hátha nem kényelmes számomra, így előtte meg szeretném fogni, megnézni milyen a súlya stb., így egyelőre nem rendelnék. Zowie vagy SteelSeries lenne a legjobb választás számomra, a remek minőségük és jó értékeléseik miatt. Veszprémi lakosként nem tudom, hogy melyik Media Marktban keresgéljek, mivel tudtommal elég ritka egerek. Esetleg melyik márka, ami még nagyon jó? Az ország nyugati részén hol kaphatóak ilyen egerek? Azért a nyugatit kérdezem, mert az még viszonylag könnyen megközelíthető, értelemszerűen Békéscsaba, Szeged, Kecskemét és ilyenek nem érdekesek számomra. Köszönöm!2019. dec. 4. 21:54
1/3 anonim válasza:
Megkeresed:
a Media Markt oldalát (első találat!):
kikeresed az egereket:
[link] hu/category/_eg%C3%A9r-504909.html
azon belül a Steelseries márka egyetlen terméke érhető el:
[link] hu/product/_steelseries-62433-rival-310-gamer-eg%C3%A9r-12000dpi-usb-fekete-1276756.html
Veszprémben nem:
de Székesfehérváron igen:
Ilyen egyszerű.
2/3 A kérdező kommentje:
Ezt néztem már így, köszi, de remélhetőleg a Media Markt oldalát sűrűn frissítik, ugyanis jártam már úgy, hogy kinéztem valamit, és nem volt sehol az adott Media Marktban, pedig így kerestem város szerint.
2019. dec. 5. 14:51
3/3 anonim válasza:
Akkor hívd fel őket/írj nekik elektronikus levelet:
az a biztos, Ők ebben a legkompetensebbek, nem a GYK. közössége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!