Mit tapasztaltotok a gépeitekkel?
Ha igaz lenne ez a HDD-s dolog, akkor ha napi háromszor indítod a géped, akkor is bírná 18 évig. Sokkal hamarabb elromlik, de addig többször is lecserélnéd.
Ez a laptopos dolog ugyanúgy hülyeség. Nagyon sok 3 évnél jóval idősebb laptopot látni apróhirdetésekben, és semmi bajuk.
Szóval ezt valami hülye ember kitalálta és elkezdte terjeszteni.
Négyéves gépem szerintem 20-szor nem volt újraindítva, nemhogy 20ezerszer :D
Bármitől tönkremehet egy vinyó. Van benne mozgó alkatrész is-> elkophat. Van benne elektronikus alkatrész->made in china. Van benne IC, na az pláne china...
Igen, tmeljes mértékben igaz. Minden winyóban van egy számláló ami számolja a ki-be kapcsolást és a 20.001-edszer már nem kapcsol be. xD
Dehogy igaz :D:D
A flasheknél igaz, hogy csak pár tízezerszer (lehet, hogy százezerszer, nem tudom biztosra) lehet írni rá, utána már elveszíti a tárolási képességét.
A merevlemezek pedig a mágnesek miatt mehetnek tönkre, és az elektromos áram mágneses erőt is csinál, ezért mennek tönkre idővel... (de csak hosszú hosszú idővel, mondjuk 10 évnél több idő is kell ehhez... ezekben inkább más alkatrész adja meg magát... pl. olvasó/író fej vagy a motor vagy csak kontakthiba...) De itt nem áll fent a flashes probléma...
A CDk viszont... nekem a régiek többsége tönkrement, de nem tudom hogy csak rosszul tároltam, vagy ilyen a mai technika... (nem használtam őket, nem karcosak, egyszerűen nem mennek... főleg az újraírhatók csinálják ezt... :-?)
A floppyk pedig nagyon hamar megadják magukat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!