Mennyibe kerül a bölcsöde (állami) egy hónapra Szegeden? Mik a tapasztaltotok, a ti babátok, hova járt/Jár? Melyik bölcsit ajálnátok?
Figyelt kérdés
2010. febr. 24. 15:05
1/12 anonim válasza:
az állami bölcsöde ingyenes, de az étkezésért fizetni kell.
én úgy tudom, hogy a területileg illetékesbe lehet csak beíratni a babát. legalábbis nekünk ezt mondták.
az enyém a tünde téribe fog menni. állítólag jó.
2/12 A kérdező kommentje:
Az jó lenne, már a területileg lehetne,de nekem azt mondták, hogy nincs hely ( Alsóváros) , de ha lenne bárhová vihetném a városban. Na ezt nem értem akkor
2010. febr. 24. 16:13
3/12 anonim válasza:
nekünk azt mondták, nem is kell felíratkozni, mert biztosan lesz hely.
azt mondták, elég csak tavasszal bemenni(én idén szeptemberben viszem bölcsibe)
4/12 A kérdező kommentje:
Én a múlt héten telefonáltam végig az összes szegedi bölcsit nincs hely sehol, egyedül a Hajlat utcában sikerült beíratnom, de ott is várólistán vagyunk. Mi a város másik végében lakunk , teljesen kétségbe vagyok esve , hogy mi lesz így velünk, minimum kétszer kell buszra szállnunk. Én is szeptembertől viszem a kicsit. Én ezt nem értem, engem szabályosan kinevettek a bölcsik, hogy mit akarok már ilyen későn 2011 szeptemberétől tudnak csak fogadni.
2010. febr. 25. 11:57
5/12 anonim válasza:
Szia!Az én kisfiam most kezdte magánbölcsi Mihályteleken havi 3000ft+kaja.Nagyon jó ha sietsz lehet van még hely.Most indult.
Palánta családi napközi Szeged,szentmihály Palánta u.2 A templomnál van.
Tel szám:Szakál Adél:06 20/204-15-52
Tourené Tihanyi Eleonóra:06 30/227-27-71
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az jó lenne, én is nézegettem magánbölcsöiket, de nagyon drága nekem.
2010. febr. 25. 14:19
7/12 A kérdező kommentje:
Bocs 30 000 ugye ? Nem 3000?
2010. febr. 25. 14:36
8/12 anonim válasza:
Nem 30000 jól irtam háromezer+étel.Mi kisfiam 12ig van nem kértünk ebédet igy a tizórai napi 100 ft.Igy összesen egy hónap 5000ft-ba kerül.Most indult február 7-én egyházi fenttartásu ezért ilyen olcsó.Én sem akartam elhinni.Multhéten szólt a védőnőm,mivel kisfiamnak társaságra van szüksége van egy 3hós picim is vele még nem tud játszani.Hétfőtől jár nagyon aranyos a két nevelő reggel ugy kel,hogy indulhatunk a bölcsibe.Drága magánbölcsire nekem sem lenne pénzem.Érdeklődj utánna van e még hely alsóvároshoz nincs is messze.Mi is Kecskésen lakunk.
9/12 A kérdező kommentje:
Szuper nagyon köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. febr. 25. 21:28
10/12 anonim válasza:
Szia!Reggel azt mondták még van hely ma is sokan voltak megnézni.Érdeklődtél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!