Terhes vagyok s ikreim lesznek, egy fiu s egy leany milyen szep neveket ajalnatok?
Viktor-Viktória
Alexander-Alexandra :)
Két fiam van Márk és Alexander.
Lány nevünk az Emília lett volna.
Sztem gyönyörű nevek!
Én biztos egyforma kezdőbetűjű neveket választanék.
Pl.: Balázs- Blanka vagy Zalán- Zita stb.
Viktor és Viktória
Gábor és Gabriella
Szabolcs és Szabina
Péter és Petra
Lány: Júlia, Anna, Réka, Orsolya
Fiú: Balázs, Kristóf, Krisztián, Gergely, Barnabás, Máté
Én nem csinálnék viccet a nevükből.Gondolni kell arra,h valószínűleg együtt lesznek bölcsisek,ovisok,iskolások,egy csoportban/osztályban,és sok félreértés forrása lehet,ha szinte egyforma a nevük.(pl Dániel-Daniella)Két külön emberről van szó,kapjanak saját nevet,ne olyant,ami jól hangzik-együtt.Így is elég gondjuk lesz az ikerségből-sok iker nehezen viseli a folyton vele együtt emlegetett másikat,nem fejtegetem,érdemes néhány könyvet elolvasni-,nem kell még tetézni a nevükkel.
Nekem iker lányaim vannak,Rege és Édua.Tetszenek a gyümölcsnevek is,de nem szúrtam ki velük,h Eperke és Málna legyen a nevük.:))
Nekem a régi magyar nevek tetszenek,pl Villő és Karsa,de tudom,ez nem sokaknak tetszik.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!