Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan kell ezt újraformázni?

Hogyan kell ezt újraformázni?

Figyelt kérdés
leírom részletesen hogy mi a gondom: van egy 40GB-os vinyóm ami 2 meghajtóra el van osztva(kn 17-23) C: és D: meghajtón,mindkettőn van egy windows mappa meg program files stb..... meg 1 csomó felhasználónév mert már párszor újratelepítettem de nem tudom a C: meghajtót leformázni mert azon van a Windows.kérdés:hogyan tegyem át inkább a D:re a windowst és tüntethetem el a C:ről formázással??vki írja le pls...
2010. júl. 16. 20:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem tedd újra az egészet, mikor bebootoltál az operációs rendszered CD-jéről, akkor a particionálás résznél mindkettőt formázd meg (esetleg particionáld újra), és telepítsd rá az operációs rendszert, amelyikre akarod.
2010. júl. 16. 20:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Telepítés elején töröld mindkét partíciót, utána hozd létre a c-t a neked tetsző méretben az új partíciót, majd formázz és telepíts. Telepítés után a d-t is formázni kell a sajátgép/kezelés/lemezkezelés-ben. Persze minden adatod elvész majd ami most van a hdd-n.
2010. júl. 16. 22:01
 3/4 A kérdező kommentje:
pontosabban hol van az a kezelés mert nem látom sehol
2010. júl. 16. 22:38
 4/4 anonim ***** válasza:
2010. júl. 17. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!