Pontosan le tudja nekem írni vki hogy hogyan kell újraformázni a gépet?
Figyelt kérdés
amikor bejelentkezek 3 windows közül választhatok(3x tettem újra) de nekem 1 kell,hogy csináljam? tegyem be a windows cd-t aztán keressem meg a formázást és töröljem a paciókat(c,d,e,f,) ??és ha megvan utána hogy rakjam fel a windowst:S?jha és 1 vírus is basztatjja a gépet amitől újraindul,nagyon búg és elmegy a net2010. máj. 10. 21:23
1/3 anonim válasza:
törlöd a partíciókat..
a formázatlan területből csinálsz egy egészet
kiválasztod, hogy oda telepítse a windows, majd next next next
2/3 A kérdező kommentje:
http://www.youtube.com/watch?v=HSFl35XpMwE&feature=related
ez a videó mutatja de ott a formázásfajtáknál mi az zárójelben hogy quick?mondjuk nekem úgyis magyar de mind1
2010. máj. 10. 22:12
3/3 anonim válasza:
A Súgó- ba beírod, hogy "lemezkezelés" vagy formázás, és partíció. Szépen végigvezet rajta..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!