Chrome adatok importálása más gépről?
Figyelt kérdés
Gépet váltottam és hiába jelentkeztem be, a meglévő dolgaim pl. Jelszavak, nincsenek elmentve. Ha szinkronizálom, akkor menni fog? Illetve csak a gépemen szeretném, a telefonomon nem.2019. okt. 13. 16:27
1/2 anonim válasza:
Ha azt a mappát, melyben az adatait tárolja a Chrome, átmásolnád másik gépre, lehet hogy menne.
Windows 10 alatt nem tudom mi a mappa elérési útja, de Windows 7 alatt: C:\users\<felhasználóneved>\AppData\Local\Google\Chrome
2/2 anonim válasza:
Szinkronizálás a megoldás: bejelentkezel az új gépről ugyanazzal az emaillel a chrome-ba és megjelennek a könyvjelzők, jelszavak, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!