Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem indul a laptopom?

Miért nem indul a laptopom?

Figyelt kérdés
Bekapcsolás után nem történik semmi. Nem jelenik meg a bios sem. Annyi látszik, hogy full fekete a képernyő majd mintha rápróbálna valamire mert egy árnyalattal világosabb lesz de ez is csak szinte sötétben látszik. Nagyon ritka esetben indul el nomálisan, kb 20-30 indításból elérünk a windows ig. Szétszedtem hátha a bios eleme merült le, de nincs az alaplapon elem. Van rajta egy dip kapcsoló, nyomva tarottam 5mp-ig de semmi javulás. Mikor elindul nincs hiba üzenet se
2019. okt. 13. 13:18
 1/1 anonim ***** válasza:
szerintem itt a videókártya lehet a ludas, nekem ugyanez volt a probléma csak számítógépen nem lapotpon, elvittem szervízbe ismerősömhöz, azt mondta h a videokártya "elromlott", kicseréltettem benne aztán ment minden rendesen. Bár hasonló problémát talán még telefonon tapasztaltam (galaxy note 4) bekapcsolás után még bejött minden faszán, de ilyen 1-2 perc után rögtön lekapcsolt és fekete képernyő, aztán kikapcsolt.
2019. nov. 6. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!