Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Sípoló laptop mi lehet a gond?

Sípoló laptop mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

pár napja takaritottam a szobámban és a lpaptopomat ablaktisztitóval és mű szálas kentövel letörölkettem közben ment a laptop mielőt hátul is letöröltem volna kikapcsoltam majd hátul is letöröltem majd ma amikor bekapcsoltam nem a szokásos modon indult és síolt folyamatosan igy : [link]

most mit csináljak a merevlemez működik az adatok mentésével nem volt gond de magát a laptopot egyáltalán javitható még

2019. szept. 26. 13:53
 1/4 P.O.C. ***** válasza:
100%

Szerintem víz került a billentyűzetébe, és rövidre zár valahol. Húzd le róla a szalag kábelt és teszteld úgy.

Ha akkor nem sípol, jöhet a bill szárítása esetleg cseréje.

2019. szept. 26. 14:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Megfelelő szakértelemmel minden javítható.

Viszont a takarítás ha nem megy, inkább bízd olyanra, aki tudja, hogyan kell.

Szerintem ez sokminden lehet, általános hibajelzést ad a gép. A BIOS nem észlel hibát, így túl súlyos nem lehet. Nem húzódott ki belül valami kábel?

2019. szept. 26. 14:33
 3/4 A kérdező kommentje:
nem minden a helyén van probáltam esetleg ujra rakni a wint de amikor a telepitő pendrive-ről boot-ol akkör is ugyan igy sípól
2019. szept. 26. 14:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is így pittyegett a billentyűzethibás laptopom, cserélni kell.
2019. szept. 26. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!