Mi lehet a gond szerintetek?
Sajnos leesett a laptopom fél méterről a kemény parkettára és rögtön a zene elhallgatott és a képernyő eltűnt és színes csíkok jelentek meg. Ki is kapcsoltam. Viszont amint megmozdítom csörög benne valami :(
Be tudtam kapcsolni utána és mindent rendben találok. Hétfőn elviszem egy szervízbe.(nincs már rá garancia )Csak az egyetem miatt nem tudom nélkülözni annyira és remélem 1 héten belül visszakapom.
Még sosem esett le.
Szerintetek komolyabb is lehet?
Köszönöm :)
Ha be tudod kapcsolni, és normálisan működik, akkor nincs nagy baja. Ha valami csörög benne, és a gép működésében nem észlelsz változást, akkor valószínűleg csak egy darabka műanyag tört le valamelyik részéből.
A szervizben majd szét szedik, és utána pontosan ki derül, mi történt, így most csak találgatni lehet.
Legközelebb vigyázz a gépre kicsit jobban :)
Ui: Mivel leesett, lehet, hogy kicsit meg gyöngült a szerkezete, így a legközelebbi ütésekre érzékenyebb lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!