Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a gond szerintetek?

Mi lehet a gond szerintetek?

Figyelt kérdés

Sajnos leesett a laptopom fél méterről a kemény parkettára és rögtön a zene elhallgatott és a képernyő eltűnt és színes csíkok jelentek meg. Ki is kapcsoltam. Viszont amint megmozdítom csörög benne valami :(

Be tudtam kapcsolni utána és mindent rendben találok. Hétfőn elviszem egy szervízbe.(nincs már rá garancia )Csak az egyetem miatt nem tudom nélkülözni annyira és remélem 1 héten belül visszakapom.

Még sosem esett le.

Szerintetek komolyabb is lehet?

Köszönöm :)

2019. márc. 15. 17:49
 1/2 Elektromann ***** válasza:
100%

Ha be tudod kapcsolni, és normálisan működik, akkor nincs nagy baja. Ha valami csörög benne, és a gép működésében nem észlelsz változást, akkor valószínűleg csak egy darabka műanyag tört le valamelyik részéből.

A szervizben majd szét szedik, és utána pontosan ki derül, mi történt, így most csak találgatni lehet.

Legközelebb vigyázz a gépre kicsit jobban :)

Ui: Mivel leesett, lehet, hogy kicsit meg gyöngült a szerkezete, így a legközelebbi ütésekre érzékenyebb lehet!

2019. márc. 15. 18:00
 2/2 anonim ***** válasza:
ha HDD van benne, akkor a hard disk sentinel nevű programot töltsd le és azzal nézd meg, hogy mi a helyzet. Az tud érzékeny lenni, ha használat közben koppan. A fontos cuccaidat mentsd ki külső tárolóra vagy felhőbe (Amúgy sem árt)
2019. márc. 15. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!