Megéri venni VR-szemüveget, tényleg akkora élményt ad?
Mi ez 2015? Amilyen gyorsan jött olyan gyorsan ment a VR.
Semmi értelme nem volt, nem elég fejlett hozzá a technológia
Nekem ha lenne felesleges pénzem rá akkor tuti vennék egyet. Leírhatatlan élményt nyújt.
Próbáld ki élőben mielőtt megveszed, sok helyen ki lehet próbálni én pl a mediamarkt-ban próbáltam még tavaly.
Én egyszer próbáltam a Tesla-kiállításon (igaz, az HTC volt, de az Oculus sem lehet rossz), teljesen lenyűgözött. Sajnos nekem még drága ez a technológia, nemcsak a szemüveget kéne ugyanis megvennem, ami önmagában is vagyon, hanem nagymértékű hardverfejlesztés is muszáj volna. Talán majd 1-2 év múlva telik rá.
De ha te jobban megengedheted megadnak, feltétlenül ajánlom!
Figyelj:
Veszel kb 2000Ft-ért egy telefonos VR szemüveget kipróbálsz vele 3-4 videót, a YouTube tele van velük! Ha kifejezetten tetszik az élmény veszel egy Oculus-t/Vive-ot ha nem tetszik, akkor nem veszel, ilyen egyszerű!
Egy normális videó + egy normális kijelzőjű telefonnal meg egy akármilyen Telefonos VR szemüveggel egész hasonló képet lehet elérni! Kipróbálni megéri.
Én vettem egy ilyet kipróbáltam, nem tetszik, fent van a polcon, 2K-t megért. Az ismerősöm kapásból egy Oculus-szal kezdte, kipróbáltam nála 2 játékot, szintén nem tetszett nekem, neki pedig mai napig a kedvenc időtöltése a VR-ozás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!