Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Olyan telefonos Vr Szemüveget...

Olyan telefonos Vr Szemüveget keresek ami hasonló, vagy ugyan olyan élményt nyújt mint a Samsung Gear Vr. Ismertek ilyet?

Figyelt kérdés
A problémám az, hogy akartam venni egy Samsung Gear Vr szemüveget de rájöttem, hogy azok csak samsung s kategóriás telefonokhoz jóak. A Xiaomi vr is ilyen és a Huawei vr is. Tudnátok olyat mondani ami nagyon jó minőséget nyújt és kompatibilis a legtöbb féle fajta telefonokkal, nem pedig csak egy típusra koncentrálódnak?

2017. okt. 21. 22:15
 1/3 Bihar Valatonon ***** válasza:
Igazi minőséget a gyártós VR-ek tudnak szerintem leginkább.
2017. okt. 21. 22:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Alapvetően a telefonos vr minősége a telefontól fog függni. Ha semmi extra funkció nem kell, veszel egy 2500Ft-os vr tokot, amibe belefér a telód és kész. Persze jobb ha tudod, hogy fullhd-s telóval is nagyon pixeles lesz. A QHD-s s7 edge is pixeles, de épp nem zavaróan.
2017. okt. 22. 08:01
 3/3 anonim válasza:
Az a baj az univerzális vr tokokkal, hogy viszonylag nagy eltérést engednek kijelző méretben stb, szerintem sokkal jobb egy olyan headset amit kimondottan 1 telefonra fejlesztenek. Főként a lencsék miatt mondom, nekem is univerzális van, és a galaxy s5 öm ami full HD-S, nem is a pixelességével van baj, hanem kicsi a teló a headsetbe és zavaróan látni a telefon képernyö minden egyes szélét. Kb olyan, mintha egy 21:9 es monitoron 4:3 as felbontáson játszanál, kihasználatlan a monitor nagy része.
2017. okt. 22. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!